Τα 4 απαραίτητα στάδια της περιποίησης της επιδερμίδας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017

Τα 4 απαραίτητα στάδια της περιποίησης της επιδερμίδας

Οι περισσότερες γυναίκες προσέχουμε και προστατεύουμε το δέρμα μας κατά τους ηλιόλουστους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τις εποχές που το κρύο πρωταγωνιστεί. Εκείνες τις εποχές χαλαρώνουμε και αμελούμε την επιδερμίδα μας. 

Το φθινόπωρο και κυρίως το χειμώνα, είναι πραγματικά ο χρόνος που πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειες στην περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς ο κρύος, ξηρός καιρός είναι απίστευτα σκληρός στο δέρμα.

Παρακάτω ακολουθούν τέσσερα βασικά βήματα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε:

1. Επενδύστε σε έναν ποιοτικό skin corrector.  Αναζωογονεί το δέρμα μετά την καλοκαιρινή περίοδο, όπου ουσιαστικά έχει εκτεθεί στον ήλιο και έτσι καταπολεμά τον υπερ-χρωματισμό και μειώνει γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον χαρίζει νεανική λάμψη.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε προϊόντα που προστατεύτουν το δέρμα και κάνουν boost την επιδερμίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

2. Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό. Μην αφήνετε ποτέ την επιδερμίδα χωρίς αντηλιακό! Μπορεί να πιστεύετε ότι το χειμώνα ή το φθινόπωρο, οι ακτίνες του ήλιου δεν είναι τόσο κακές, ωστόσο είναι εξίσου επιζήμιες για το δέρμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

3. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου. Οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό μπορεί να είναι πολύ ισχυρό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να μην παίρνει το ίδιο επίπεδο ενυδάτωσης τους κρύους μήνες. Επιλέξτε καθαριστικό που δεν θα στεγνώσει το δέρμα σας τόσο πολύ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

4. Μην ξεχνάτε τα χείλη σας. Τα χείλη είναι μια ευαίσθητη περιοχή που συνήθως παραβλέπεται, αλλά μπορεί να σπάσει και να ξεφλουδίσει καθώς πέφτει η θερμοκρασία. Θυμηθείτε να τα ενυδατώνετε (συχνά!) Με ένα καλό lip balm. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
14 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss