Τα μαντηλάκια καθαρισμού "DEMAK’UP" διόρθωσαν και την παραμικρή makeup ατέλεια στο HG

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017

Τα μαντηλάκια καθαρισμού "DEMAK’UP" διόρθωσαν και την παραμικρή makeup ατέλεια στο HG

Αν πρέπει να περιγράψουμε με δύο λέξεις το σκηνικό των backstage στα fashion catwalks τότε αυτές είναι εγρήγορση και εποικοδομητικό άγχος. Στόχος είναι να προετοιμαστούν τα μοντέλα on time και το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό. Πάντα υπάρχει μία σκαλέτα, την οποία τα άτομα που εργάζονται στο παρασκήνιο τηρούν αυστηρά.

 

Κάτι ανάλογο επικράτησε και στο bachstage του πρώτου fashion show Υψηλής Ραπτικής, που πραγματοποιήθηκε στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με βασικό στόχο τη στήριξη της μοναδικότητας της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό. Οι ομάδες στο μακιγιάζ, στο μαλλί αλλά και στο styling δουλεύανε πυρετωδώς για να αποδώσουν με ακρίβεια τα looks που τους είχαν ζητηθεί.

Μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών είναι αναμενόμενο να συμβούν λάθη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προετοιμασία στο μακιγιάζ, όπου οι makeup artists πρέπει να δημιουργήσουν τα looks που τους έχουν ζητηθεί. Μία λάθος κίνηση, ένα σκούντημα είναι κάποιες από τις αιτίες που ο επαγγελματίας χρειάζεται απαραιτήτως εκείνη τη στιγμή το κατάλληλο προϊόν για να διορθώσει το λάθος.

Στο Hautes Grecians, τα προϊόντα "DEMAK'UP" ήταν εκεί για να διορθώνουν και την παραμικρή ατέλεια. Από τη μία οι δίσκοι βαμβακιού “DEMAK’UP EXPERT” με την μοναδική κυψελωτή υφή αφαιρούσαν μακιγιάζ συνδυαστικά με το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου και τα υγρά μαντηλάκια “DEMAK’UP EXPERT” με έλαια βαμβακιού διόρθωναν μικρά αλλά και μεγαλύτερα makeup λάθη. 
 


Επιπλέον ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα στο τέλος του catwalk, όπου τα μοντέλα ήθελαν να ξεβαφτούν. Μία κίνηση αρκούσε για να καθαρίσουν όλο τους το πρόσωπο από το έντονο μακιγιάζ που είχαν.

Αναμφισβήτητα τα μαντηλάκια καθαρισμού “DEMAK’UP EXPERT ήταν ένα από τα πιο χρήσιμα makeup tools που χρειαζόντουσαν οι makeup artists, αλλά και τα μοντέλα, στο Hautes Grecians.

More for you

 
 

Don't Miss