Ξεκινάμε το Σάββατο με ένα σχολαστικό καθαρισμό επιδερμίδας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ξεκινάμε το Σάββατο με ένα σχολαστικό καθαρισμό επιδερμίδας

Σε καθημερινή βάση περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας, ωστόσο τα Σάββατα που έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δοκιμάζουμε DIY συνταγές, κάνουμε ένα mini facial spa για να ανανεωθούμε αλλά και να λάμψει η επιδερμίδα μας για τη νέα εβδομάδα που ξεκινάει.

Και αυτή την περίοδο που είμαστε ελάχιστες ημέρες μακριά από τα Χριστούγεννα, προετοιμάζουμε το δέρμα μας για να είναι όσο πιο λαμπερό και περιποιημένο γίνεται. Επιπλέον το προετοιμάζουμε για να αντέξει σε όλα αυτά τα μακιγιάζ που θα δημιουργήσουμε, τις επόμενες ημέρες-άλλωστε μέσα στο Δεκέμβριο έχουμε αρκετά καλέσματα για events.

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την προετοιμασία από σήμερα.Το πρώτο βήμα είναι ο σχολαστικός καθαρισμός, στον οποίο θα κάνουμε focus σήμερα. Επιλέγουμε το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου, που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Πλένουμε καλά το πρόσωπό μας και στη συνέχεια κάνουμε και απολέπιση για να αποβάλλουμε όλα τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπό μας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Οι κινήσεις μας είναι απαλές, κυκλικές και επιμελούμαστε ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία-τα οποία συνήθως ξεχνάμε όπως ρινοπαρειακές και λαιμός. Αφιερώνουμε περίπου 10 με 15 λεπτά για τον καθαρισμό και την απολέπιση. Στεγνώνουμε το πρόσωπό μας πάντα με καθαρή πετσέτα και ταμποναριστές κινήσεις.

Stay Tuned θα ακολουθήσουν tips για να αποκτήσουμε την τέλεια επιδερμίδα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss