Πώς θα αναβαθμίσουμε τη βραδινή περιποίηση;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πώς θα αναβαθμίσουμε τη βραδινή περιποίηση;

Αν σας ζητούσαμε να σκεφτείτε τρεις διάσημες άνω των 40, των οποίων η επιδερμίδα τους είναι περιποιημένη, ενυδατωμένη, ποιες θα σκεφτόσασταν;
 

Σίγουρα τα παραδείγματα είναι πολλά παραπάνω και αναμφισβήτητα αυτές οι γυναίκες περιποιούνται καθημερινά την επιδερμίδα τους, πρωί και βράδυ. Ωστόσο σύμφωνα με μελέτες, οι δερματολόγοι αναφέρουν ότι η βραδινή είναι πιο σημαντική, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που παρέχουν εντατική θρέψη στο δέρμα. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες celebrities, με υπέροχο δέρμα. Ρίξτε τους μια ματιά και συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε την κατάλληλη βραδινή περιποίηση που θα σας φέρει άμεσα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ο καθαρισμός είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλείπετε το πρωί ή το βράδυ. Αν πρέπει να διαφοροποιήσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας, σε αυτές τις δύο ζώνες της ημέρας, τότε στη βραδινή περιποίηση θα αναφέρουμε ως "βασικά" δύο steps, τα οποία κάποιες γυναίκες ίσως να προσπερνούν.

Το πρώτο βήμα είναι το toner. Μετά τον καθαρισμό είναι σχεδόν απαραίτητο να περνάμε το πρόσωπό μας, με toner το οποίο έχουμε εφαρμόσει πάνω σε βαμβάκι δίσκο καθαρισμού. Έτσι εξασφαλίζουμε μία πιο καθαρή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθάμε τα προϊόντα νυχτός να διεισδύσουν σε βαθύτερες επιφάνειες της επιδερμίδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ακολουθεί το serum/ο ορός, όπου στατιστικά αναφέρουν ότι οι γυναίκες το έχουν εντάξει στην περιποίησή τους, την πρωινή και τη βραδινή. Ο ορός προετοιμάζει την επιδερμίδα για την εφαρμογή κρέμας, ενώ λόγω της λεπτόρευστης υφής εμπλουτίζει τις εσωτερικές στοιβάδες με πολύτιμα για το δέρμα συστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

Τέλος επενδύουμε σε μία καλή ενυδατική κρέμα νυχτός. Με βάση την ηλικία, τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε επιλέγουμε το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας. Την εφαρμόζουμε πάντα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας ήπιο μασάζ, με ανοδικές κινήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss