Πώς το αρωματικό κερί συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Πώς το αρωματικό κερί συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας;

Δεν υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα στο σπίτι, από αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ένα κερί. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό δεν πρέπει να λείπει από το σαλόνι, το γραφείο, το δωμάτιο αλλά και το μπάνιο σας. Χαρίζει υπέρχο φως, προσφέρει ευχάριστες νότες στο χώρο, χαλαρώνει όλους τους παρευρισκόμενους. 

 

Δοκιμάστε να καθίσετε στον καναπέ σας ή να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, συντροφιά με ένα κερί. Είναι το αντικείμενο που θα σας χαλαρώσει, κάτι που είναι απαραίτητο και στις δύο αυτές δραστηριότητες. 
Σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας σας, δεδομένου ότι το κερί είναι ένα αντικείμενο που μας χαλαρώνει, αυτομάτως χαλαρώνει και το πρόσωπο, οι μύες. Όταν το δέρμα είναι χαλαρό, τα συστατικά των προϊόντων που εφαρμόζονται διεισδύουν ευκολότερα στις εσωτερικές στοιβάδες και έτσι δρουν σε βάθος. 
 

Παρακάτω διαβάστε γενικές οδηγίες για τη σωστή καύση των κεριών:
 

  1. Πριν το κάψετε, να κόβετε το φυτίλι. Το μήκος του φυτιλιού μπορεί να μειώσει γρήγορα τη ζωή του κεριού σας. 
  2. Αν το καίτε για πρώτη φορά, φροντίστε να μην το σβήσετε για τουλάχιστον δύο ώρες. Με αυτό τον τρόπο θα καεί ομοιόμορφα.
  3. Να διαβάζετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες ενός κεριού σχετικά με την ώρα καψίματος.
  4. Αν έχει μουτζουρωθεί το γυαλί, αφήστε το να κρυώσει και καθαρίστε το με ένα βαμβάκι.
  5. Όταν ένα κερί τελειώνει μην το πετάτε, μπορείτε να το κάνετε βάζο για λουλούδια, να το ξαναγεμίσετε ή να το χρησιμοποιήσετε στο χώρο με τα beauty προϊόντα σας και να τοποθετήσετε τα πινέλα σας, τα μολύβια ματιών, τα κραγιόν σας.

 Η gallery που ακολουθεί θα σας δώσει ιδέες για να διακοσμήσετε το κερί στο χώρο σας αλλά να εκμεταλλευτείτε και άλλες χρήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
21 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss