Αυτό είναι το πιο πολυσυζητημένο beauty trend του facebook για το 2017

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό είναι το πιο πολυσυζητημένο beauty trend του facebook για το 2017

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που κάναμε "poke" ο ένας στον άλλο για να δείξουμε κάποιο ενδιαφέρον. Από την άλλη οι εκδηλώσεις και γενικότερα όλα τα upcoming events ήταν, είναι και θα είναι μία σταθερή αξία στον κόσμο του facebook. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ολοένα και πιο δημοφιλείς γίνονται οι ομάδες, τα groups, όπου ανάλογα με το θέμα κάθε ένας που είναι μέλος λέει την άποψή του, κάνει την ερώτησή του και αντίστοιχα οι υπόλοιποι σχολιάζουν, δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

 

Σε αυτή την πλατφόρμα λοιπόν του facebook, αυτή τη χρονιά στον τομέα της ομορφιάς αναπτύχθηκαν αρκετά θέματα.

Σύμφωνα με το  Annual Topics & Trends Report και την ερευνητική ομάδα του κοινωνικού μέσου ενημέρωσης Facebook, το θέμα της διαφάνειας της ομορφιάς είναι σε άνοδο. Μαζί με διάφορα αγαπημένα brands, τις ατέλειες των celebrities και το ρετουσάρισμα στις διαφημιστικές καμπάνιες, τα μέλη σε διάφορες ομάδες ομορφιάς είναι ανοιχτά πλέον και μοιράζονται, συζητούν θεραπείες και θέματα ομορφιάς που παλιά αποτελούσαν ταμπού.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τα αποτελέσμα διαπιστώθηκε ότι από τον Ιανουάριο του 2016 η συνομιλία γύρω από την κρυολόπολυση, μια θεραπεία ψύξης που μειώνει το σωματικό λίπος αυξήθηκε κατά 19.4 χιλιάδες χρήστες, ενώ η αποτρίχωση αναπτύχθηκε περίπου 12 φορές περισσότερο συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Τέλος μεγάλο θέμα αποτέλεσε και το μόνιμο μακιγιάζ, το οποίο αυξήθηκε κατά 28.9 χιλιάδες χρήστες. Οι χρήστες που μιλούσαν περισσότερο για αυτά τα θέματα ήταν ηλικίας 35-54 ετών και η πλειοψηφία τους είναι γυναίκες.

Τι λέτε να βλέπουμε στο timeline μας το 2018;

FYI: Εσείς είσαστε μέλη στην ομάδα μας στο faceboοκ "Ψαγμένα" tips στιλ, μόδας & ομορφιάς";

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί διάσημες άνω των 40.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss