Η skincare θεραπεία που καλό είναι να κάνουμε σήμερα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η skincare θεραπεία που καλό είναι να κάνουμε σήμερα

Είμαστε τρεις ημέρες μακριά από τα Χριστούγεννα και σίγουρα αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε κάποιο κάλεσμα, θα φορέσουμε τα καλά μας, τα γιορτινά μας και θα περιποιηθούμε παραπάνω τον εαυτό μας.

 

Στο μυαλό μας έχουμε διάφορα μακιγιάζ και χτενίσματα που ταιριάζουν με το look που θα επιλέξουμε. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περιποίηση. Όταν γνωρίζουμε ότι το δέρμα μας θα "ταλαιπωρηθεί" λίγο παραπάνω, συγκριτικά με άλλες φορές, αφού θα κάνουμε εντυπωσιακά makeup looks, καλό είναι να το προετοιμάζουμε καταλλήλως.

Η σημερινή ημέρα λοιπόν είναι ιδανική για μάσκα προσώπου. Μετά το γραφείο, μόλις γυρίσουμε σπίτι, θα καθαρίσουμε καλά το πρόσωπό μας και θα εφαρμόσουμε τη μάσκα που καλύπτει τις ανάγκες μας. Θα χαλαρώσουμε, ανάβοντας μερικά κεράκια και όταν την αφαιρέσουμε θα συνεχίσουμε με την ενυδατική μας.

Αντίστοιχα και για στα μαλλιά μας, καλό είναι να δώσουμε ένα boost ενυδάτωσης. Μία μάσκα μαλλιών θα τους χαρίσει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται και θα βοηθήσει και εμάς να πετύχουμε τα χτενίσματα που θέλουμε.

Αν στο ντουλάπι δεν έχετε μάσκα προσώπου ή μαλλιών, παρακάτω στις δύο galleries που ακολουθούν, σας προτείνω προϊόντα που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε καταστήματα με είδη ομορφιάς.

Μαλλιά

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Πρόσωπο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Challenge: Φορέτε τη μάσκα σας, τραβήξτε μία φωτογραφία και δημοσιεύστε την όπως έχουν κάνει αρκετές διάσημες. Παροτρύνετε τους followers σας στα social media, να κάνουν focus στην ενυδάτωση και να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss