Οι Γαλλίδες αντί για καθαριστικό προσώπου χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Οι Γαλλίδες αντί για καθαριστικό προσώπου χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές χρειάζεται να δράσουμε πιο στοχευμένα για να αφαιρέσουμε την αδιάβροχη μάσκαρα ή το matte κραγιόν από τα χείλη μας. Γι αυτό λοιπόν μετά το καθαριστικό προσώπου, παίρνουμε στο χέρι μας βαμβάκι και κάποιο λάδι ή νερό καθαρισμού και φροντίζουμε τα σημεία που πρέπει. 

Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν στη Γαλλία, τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Γαλλίδες οι οποίες φημίζονται για την skincare ρουτίνα τους χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους περισσότερο το καθαριστικό νερό, γνωστό και ως micellar water παρά οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό προϊόν. 

Κάποιοι αναφέρουν ότι το micellar water είναι ο πρωταθλητής πολλαπλών εργασιών καθαρισμού, αφού αφαιρεί γρήγορα το μακιγιάζ, αναζωογονεί το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μικρή δόση ενυδάτωσης. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που έχουν πιο λιπαρές φόρμουλες, είναι εξαιρετικά απαλό, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα, καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να απογυμνώνει την επιφάνεια όλων των φυσικών ελαίων που κάνουν την επιδερμίδα υγιή και λαμπερή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

Από προσωπική εμπειρία να σας πω ότι και εγώ χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου το ενυδατικό νερό. Συγκεκριμένα όταν γυρίζω από τη δουλειά και θέλω να ξεβαφτώ, χρησιμοποιώ λίγο βαμβάκι και ρίχνω μερικές σταγόνες. Από το πρώτο πέρασμα νιώθω την επιδερμίδα μου καθαρή, ενώ μου ροσφέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης. Βέβαια κάθε πρωί και βράδυ που ασχολούμαι πιο σχολαστικά με το πρόσωπό μου, προτιμώ να χρησιμοποιώ το gel καθαρισμού μου.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε 8 Γαλλίδες θα σας πείσουν να κόψετε αφέλειες:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss