Ποιο συστατικό αποκαλούν οι δερματολόγοι "μαγικό";

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ποιο συστατικό αποκαλούν οι δερματολόγοι "μαγικό";

Συνήθως όταν έχουμε κάποια ίωση, ανεφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με βιταμίνη C, ωστόσο αυτό το συστατικό είναι εξίσου σημαντικό-θαυματουργό, όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν οι δερματολόγοι-και για την περιποίηση του δέρματος.

 
 
Η βιταμίνη C είναι γνωστή για την προστασία του δέρματος από βλάβες που έχουν προκληθεί από ακτινοβολία UVA και UVB. Βελτιώνει τους υπερχρωματισμούς του δέρματος, οι οποίοι προκύπτουν μετά από υπερέκθεση στον ήλιο. Επιπλέον είναι ένα συστατικό που καταπολεμά την εμφάνιση ρυτίδων, καθώς ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου στις επιδερμίδες.
 
Τέλος,  μετά απο μελέτες που έγιναν αποδείχθηκε ότι μειώνουν τη φλεγμονή και φωτίζουν, δίνουν λάμψη στο δέρμα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δερματολόγος Dr. Gach, η «H Βιταμίνη C ξεφλουδίζει τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και έτσι το δέρμα έχει μια πιο φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση, καθώς παράλληλα ενισχύονται και οι ίνες κολλαγόνου».
 
Αν ακόμα δε σας έχουμε πείσει να σας πούμε ότι διάσημες όπως είναι η Adriana Lima, η Halle Berry και η Suki Waterhouse δηλώνουν fans των serum και γενικότερα των προϊόντων που είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη C.
 
Μετά από όλα αυτά συγκεντρώσαμε σε μία gallery κάποια από τα προϊόντα που κρύβουν μέσα τους αυτό το "μαγικό" συστατικό.
 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss