Πώς μπορούμε να χαλαρώσουμε μέσα από την beauty ρουτίνα μας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Πώς μπορούμε να χαλαρώσουμε μέσα από την beauty ρουτίνα μας;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προτίμησα τη Δευτέρα για να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο. Βλέπετε αυτή η ημέρα δεν είναι και τόσο αγαπημένη για πολλούς, καθώς ξεκινάει η εβδομάδα και επιστρέφουμε πίσω στη δουλειά, στα email και στα meetings. 

 

Είναι πολύ σημαντικό, σπουδαίο θα έλεγα να καταφέρουμε όλοι να βρούμε 10 λεπτά να χαλαρώσουμε μέσα στην ημέρα. Και αν αυτό σας ακούγεται εύκολο, πιστέψτε με είναι ελάχιστοι αυτοί που το κάνουν. Αρκούν δέκα λεπτά να φύγουμε μακριά απότο κινητό μας, να ανάψουμε τα αγαπημένα μας χαλαρωτικά κεράκια, να βάλουμε την αγαπημένη μας, ήρεμη μουσική  να παίζει χαμηλά και να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας.

Βασικό συστατικό που θα μας βοηθήσει τα αιθέρια έλαια, τα οποία βοηθούν το σώμα και το πνεύμα να χαλαρώσει. 

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν;

Αρχικά επιλέγουμε την αγαπημένη μάσκα προσώπου. Προσωπικά επιλέγω τη νέα, antistress μάσκα με καλέντουλα της Darphin. Την απλώνω σε καθαρό πρόσωπο και μετά ακολουθεί ένα χαλαρό μασάζ με το αγαπημένο αιθέριο έλαιο "Vetiver Essential Oil". Τέσσερις σταγόνες αρκούν στο χέρι μου, τα τρίβω καλά για να βγουν οι αισθήσεις μέσα από τη θερμότητα και ύστε κάνω απαλό μασάζ επιμένοντας στους κροτάφους, ένα σημείο που η ένταση της ημέρας είναι συσσωρευμένη.


​Ανακαλύψτε κι άλλες μάσκες ομορφιάς, στην gallery που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss