Πόσο αναγκαία είναι τα ενυδατικά λάδια στη χειμερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο αναγκαία είναι τα ενυδατικά λάδια στη χειμερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας

Όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, το αισθανόμαστε και στο δέρμα μας, αφού το νιώθουμε πιο ξηρό και γενικότερα είναι ευαίσθητο, γι αυτό παρουσιάζει ρωγμές, κοκκινίλες και πολλά ακόμα ανάλογα συμπτώματα. Και φυσικά τίποτα από τα παραπάνω, δεν μας αρέσει, δεδομένου όμως ότι στην αγορά υπάρχουν άπειρα προϊόντα, σίγουρα υπάρχει και ένα που μπορεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά. Ο λόγος για τα λάδια προσώπου, τα οποία εκτός από ενυδάτωση, παράλληλα μας χαλαρώνουν και μας κάνουν να ξεφεύγουμε από το έντονο στρες της καθημερινότητας.

Βρήκα τον τρόπο να διώχνω το στρες της καθημερινότητάς μου

 

 

Συμπτώματα όπως αφυδάτωση, αίσθηση ότι μας τραβάει το δέρμα, τραχιά υφή μπορούν να αντιμετωπιστούν με ενυδατικά λάδια. Μία μικρή ποσότητα αρκεί στα δάχτυλά μας, τη δουλεύουμε πάντα καλά, μέχρι να ζεσταθούν και τα συστατικά να δράσουν καλύτερα και τέλος με απαλές κυκλικές κινήσεις, σα να κάνουμε μασάζ απλώνουμε το προϊόν στα κατάλληλα μέρη. Εκτός από το πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί μικρή ποσότητα στα χέρια μας ή και σε διάφορα άλλα μέρη τυο σώματός μας.

Δεν αρκεί μία επάλειψη για να δούμε άμεσα αποτελέσματα. Δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, προσθέτουμε το ενυδατικό λάδι στην καθημερινή μας περιποίηση. Προηγείται από την ενυδατική κρέμα και συνήθως εφαρμόζεται μετά τη μάσκα ή τον ορό.

Από τα πιο αγαπημένα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά αυτό το διάστημα, είναι αυτά που θα δείτε στην gallery που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss