Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κρέμα σώματος από γάλα γαϊδούρας και αυτά είναι τα αποτελέσματα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κρέμα σώματος από γάλα γαϊδούρας και αυτά είναι τα αποτελέσματα

Έχω ακούσει και έχω διαβάσει αρκετά για το γάλα γαϊδούρας. Κάποια από αυτά που έχω συγκρατήσει είναι ότι η πλούσια σύνθεσή του και τα υψηλά επίπεδα των φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης και ceramides το καθιστούν εξαιρετικό αντιγηραντικό, κατά των ρυτίδων προϊόν. Επιπλέον βοηθάει στην αναδόμηση και αναγέννηση της επιδερμίδας, με άμεσα αποτελέσματα.

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Κλεοπάτρα καθημερινά έκανε μπάνιο μέσα σε γάλα γαϊδούρας.

Έχοντας λοιπόν όλα αυτά στο μυαλό μου, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ μία κρέμα σώματος που στα συστατικά της περιείχε και γάλα γαϊδούρας. Αξίζει να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή, ένιωθα την επιδερμίδα μου να έχει απαλή υφή. Η αίσθηση όταν εφάρμοζα την κρέμα ήταν αναζωογονητική, όπως όταν απλώνω οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα σώματος. Η διαφορά που ένιωσα ήταν όταν την άπλωσα μετά το laser, όπου η επιδερμίδα μου ήταν ερεθισμένη. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα την καταπραϋντική και αναπλαστική δράση που έχει η συγκεκριμένη κρέμα. Λίγη ώρα μετά είδα ότι το δέρμα μου δεν ήταν καθόλου κόκκινο, ερεθισμένο, ενώ στην υφή ήταν σα μετάξι.

Μία εβδομάδα μετά παρατήρησα ότι η επιδερμίδα μου ήταν αρκετά ενυδατωμένη. Δεν ξέρω αν φταίει το γάλα γαϊδούρας ή το ότι ήμουν τυπική στο να βάζω καθημερινά κρέμα σώματος, για να βγάλω τα συμπεράσματά μου και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας για το συγκεκριμένο προϊόν. Ωστόσο δεδομένου ότι ο καιρός ήταν κρύος και έτσι το δέρμα μου είχε ανάγκη από extra ενυδάτωση, καθώς επίσης και το laser που είναι μία θεραπεία που προσωπικά μου ερεθίζει την επιδερμίδα, σε αυτές τις δύο περιπτώσεις η κρέμα με γάλα γαϊδούρας ήταν ιδανική. Επειδή λοιπόν με έχετε ρωτήσει αρκετές φορές για αυτό το συστατικό έχω να σας πω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε και να μοιραστείτε κι εσείς μαζί μου την εμπειρία σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss