Πριν κοιμηθείτε, δοκιμάστε αυτό το skincare tip

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018

Πριν κοιμηθείτε, δοκιμάστε αυτό το skincare tip

Είναι αυτή η στιγμή της ημέρας, που ετοιμάζεστε να παραδοθείτε στην αγκαλιά του Μορφές, ωστόσο πριν το κάνετε αξίζει να αφιερώσετε μόλις 5 λεπτά για την βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

Όπως ήδη γνωρίζετε η βραδινή skincare ρουτίνα είναι πιο σημαντική από την πρωινή και πρέπει να γίνεται με σχολαστικό τρόπο και προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιπιδερμίδας σας.

Σήμερα λοιπόν, προτείνουμε πριν κοιμηθείτε να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα κρέμα χεριών και να κάνετε απαλό μασάζ. Μπορεί για πολλές γυναίκες να είναι μία αγαπημένη συνήθεια αυτή, όσες όμως δεν την ακολουθούν μπορούν να την ξεκινήσουν από σήμερα. 
Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να κάνετε απαλό μασάζ στις παλάμες και στα δάχτυλά σας και περιληπτικά να σας πω ότι τα οφέλη είναι περισσότερα από όσα πιστεύετε.

Αρχικά, αυτό το μασάζ είναι super χαλαρωτικό και μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα. Ύστερα επειδή αυτές τις ημέρες το κρύο είναι τσουχτερό, είναι απαραίτητο να φροντίζουμε τα χέρια μας, καθώς είναι εκτεθειμένα στις χαμηλές θερμοκρασίες και χρειάζονται extra φροντίδα. Μετά τον καθαρισμό προσώπου λοιπόν και δεδομένου ότι έχουμε σαπουνίσει ελαφρώς και τα χέρια μας, ελάχιστη κρέμα αρκεί για να αποκτήσουν λεία και απαλή υφή. Τέλος επιλέγοντας την κρέμα με το αγαπημένο σας άρωμα, βοηθάτε τον εγκέφαλό σας, μέσα από τι διαδικασία της οσμής να χαλαρώσει λίγο πριν κοιμηθείτε.

Αφήστε την δίπλα στο κομοδίνο σας και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ. Όχι απλά γιατί θέλετε απλά χέρια, αλλά γιατί θέλετε έναν ήρεμο ύπνο.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο αγαπημένες κρέμες χεριών:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss