Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να εφαρμόζουμε την κρέμα στο λαιμό μας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να εφαρμόζουμε την κρέμα στο λαιμό μας

Είναι γνωστό και σας το έχουμε αναφέρει κι εμείς πολλές φορές, ότι ο λαιμός και το ντεκολτέ αποτελούν μέρος της καθημερινής περιποίησης, ενυδάτωσης. Δεν αρκεί όμως να πάρουμε μία ποσότητα και να την εφαρμόσουμε με οποιοδήποτε τρόπο, στα κατάλληλα σημεία. Πρέπει να ακολουθούμε συγκεκριμένες κινήσεις, προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και με την ιδανική πίεση.

Και σήμερα σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία, το λαιμό. Οι αισθητικοί λένε ότι μαζί με τα χέρια, είναι τα δύο σημεία που μπορεί κάποιος να αντιληφθεί την ηλικία μιας γυναίκας. Ποιες είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνουμε λοιπόν για να προλάβουμε τα σημάδια γήρανσης;

Ο τρόπος εφαρμογής της κρέμας μοιάζει με αυτόν που του προσώπου. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα κρέμας, την τρίβουμε στα δάχτυλά μας και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του λαιμού με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Είναι τρομερά σημαντικό να μην ξεχνάτε αυτό το tip, οι κίνησεις είναι πάντα ανοδικές. Επίσης ξεκινάμε από έξω και σιγά σιγά πάμε προς τα μέσα και αυτό γιατί η επιδερμίδα, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό και το ντεκολτέ, τείνει να είναι πιο λιπαρή στο κέντρο, οπότε, λογικά, χρειάζεται και λιγότερη ενυδάτωση εκεί. 
Η ενυδατική πρέπει να εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, όπως κάνουμε και στο πρόσωπο.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικές κατάλληλες για λιπαρή επιδερμίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Extra Tip: Δεν ξεχνάμε να εφαρμόζουμε και αντηλιακό στο συγκεκριμένο σημείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss