Πώς θα αποφύγουμε τις ραγάδες στην κοιλιά;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Πώς θα αποφύγουμε τις ραγάδες στην κοιλιά;

Είναι μία από τις ανησυχίες που μπορεί να έχει μία μέλλουσα μαμά. Βλέπετε αυτή η όμορφη περίοδος της ζωής σας συνοδεύεται και με αλλαγές και κάποιες αφορούν και το σώμα σας. 

 

Μετά από 7 παιδιά, στα 43 της η Jessica διατηρεί τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη

 

 
Οι ραγάδες είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες. Η εμφάνισή τους έχει να κάνει με την ελαστικότητα του δέρματος, γι αυτό κάποιες γυναίκες εμφανίζουν και κάποιες όχι. Ωστόσο υπάρχουν κάποια tips που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε την εμφάνισή τους, κατά την εγκυμοσύνη σας.
 
Σωστή διατροφή και κατανάλωση νερού
Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε σταδιακά τα κιλά και όχι απότομα, καθώς επίσης να μην πάρετε πολλά κιλά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ακολουθείτε μία υγιεινή διατροφή, κατόπιν επικοινωνίας και με το γυναικολόγο σας. Επιπλέον η κατανάλωση νερού είναι αρκετά σημαντική, καθώς το ενυδατωμένο σώμα συνεπάγεται με υγιές δέρμα και έτσι οι πιθανότητες να εμφανίσετε ραγάδες μειώνονται.
 
Ενυδάτωση σώματος με κρέμα ή λάδι
Αν δεν το κάνατε μέχρι τώρα, σε αυτή τη φάση της ζωής σας θα πρέπει να νοιάζεστε για την ενυδάτωση. Ιδανικά πρωί και βράδυ θα πρέπει να ενυδατώνετε το σώμα σας και ιδιαίτερα σημεία όπως είναι τα πλαϊνά και το κάτω μέρος της κοιλιάς, αλλά και τα μπράτσα και το στήθος.
 

Η φροντίδα δε σταματά μετά τη γέννηση του μωρού
Καλό είναι να ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές και μετά η γέννηση το μωρού σας. Προσέχετε τη διατροφή σας, πίνετε νερό και ενυδατώνετε το σώμα σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε απότομα τα κιλά, καθώς αυτή είναι μία ακόμη αιτία να εμφανίσετε ξανά ραγάδες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 
 
 
 
 

More for you

 
 

Don't Miss