Τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα μας η μάσκα νυχτός

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα μας η μάσκα νυχτός

Όπως όλες γνωρίζετε οι βραδινές ώρες είναι οι πιο σημαντικές για την περιποιήση της επιδερμίδας, αφού κατά τη διάρκεια της νύχιας γίνονται οι πιο σημαντικές διεργασίες. Οποιαδήποτε φθορά της ημέρας, διορθώνεται εκείνες τις ώρες, αφού τα κύτταρα δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς και επιπλέον προετοιμάζουν το δέρμα, για όλα όσα θα αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα.

Οι μάσκες είναι το προϊόν που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες ενυδάτωσης, λάμψης, καθαρισμού, αποτοξίνωσης, αντιγήρανσης, σύσφιξης. Επιπλέον ανάλογα με τον τύπο δέρματος μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, θα βρείτε για λιπαρά, για ξηρά, για μεικτά ακόμα και για δέρματα με τάση ακμής. 

Οι μάσκες διαθέτουν τεχνολογίες που καταφέρνουν την άμεση διείσδυση των δραστικών συστατικών που περιέχουν και έτσι βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας.

Όσο για τις μάσκες νύχτός είναι η ενίσχυση, η βοήθεια που χρειάζονται τα κύτταρα για να δουλέψουν πιο εντατικά και η επιδερμίδα το επόμενο πρωί να δείχνει πιο ξεκούραστη, νεανική αλλά και λαμπερή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Το πρωί να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας, να εφαρμόσετε ενυδατική και οπωσδήποτε την αντηλιακή σας κρέμα, πριν βγείτε έξω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss