Η πρωινή περιποίηση έχει 4 στάδια

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 06 Απριλίου 2018

Παρασκευή 06 Απριλίου 2018

Η πρωινή περιποίηση έχει 4 στάδια

Η πρωινή περιποίηση προσώπου είναι απαραίτητη για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από ηλικία, τύπο δέρματος, για να έχουν μία υγιής, λαμπερή επιδερμίδα.  Είναι ουσιαστικά η βάση που ανταποκρίνεται σε όλα όσα αντιμετωπίζει το δέρμα μας, κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Αν θεωρείται αυτή τη διαδικασία χρονοβόρα, ίσως και βαρετή δείτε τα 4 απαραίτητα, απλά και γρήγορα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απολαμβάνετε στο μέλλον λαμπερή, υγιή επιδερμίδα.
 
 1. Καθαρισμός: Αν και θα έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας κατά τη βραδινή σας περιποίηση  είναι σημαντικό να το καθαρίσετε ξανά για να απομακρύνετε οποιαδήποτε πιθανά υπολείμματα έχει εκκρίνει η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε μία μια τελείως καθαρή βάση για να ξεκινήσετε την περιποίηση σας. Χρησιμοποιήστε προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες και στον τύπο του δέρματός σας.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  6 photos

   
 2. Κρέμα ματιών: Είναι εξίσου απαραίτητη όπως η κρέμα προσώπου. Ξεκινήστε την περιποίηση της μέρας με μια κρέμα ματιών. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πιο ευαίσθητη από το υπόλοιπο πρόσωπο γι αυτό και αφυδατώνεται πιο εύκολα. Η κρέμα ματιών είναι βασικό προϊόν για την ενυδάτωση της περιοχής, τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης, ενώ προλαμβάνει και τα πρώτα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  12 photos

   
 3. Serum: Το serum ή αλλιώς ο ορός προστατεύει το δέρμα από τις αλλαγές του περιβάλλοντος (εναλλαγή ζέστης-κρύου ή ξηρού-υγρού περιβάλλοντος), ενώ παράλληλα το προετοιμάζει για την εφαρμογή ενυδατικής. Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό, πριν την κρέμα ημέρας.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  11 photos

   
 4. Ενυδάτωση: Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Για να συγκρατήσετε την υγρασία στο δέρμα σας, βάλτε την ενυδατική κρέμα μετά το serum. Αν δε χρησιμοποιείτε αντηλιακή κρέμα, τότε η ενυδατική σας θα πρέπει να περιέχει minimum δείκτη προστασίας SPF30. . Επιλέξτε την ενυδατική σας κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για λιπαρές επιδερμίδες, επιλέξτε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε το σμήγμα και τη γυαλάδα. Για ξηρές επιδερμίδες, εφαρμόστε μια πλούσια και extra δυνατή ενυδατική κρέμα.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss