Πώς κατάφερα να μειώσω τις ραγάδες μου, λίγο πριν το καλοκαίρι

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πώς κατάφερα να μειώσω τις ραγάδες μου, λίγο πριν το καλοκαίρι

Από την πρώτη στιγμή που οι ραγάδες που εμφανίστηκαν δεξιά και αριστερά στους γλουτούς μου, λόγω κάποιων κιλών που έχασα απότομα, ήταν κάτι που με ενοχλούσε αρκετά. Συγκεκριμένα σκεφτόμουν τη φετινή μου εμφάνιση, το καλοκαίρι παραλία. Η σκέψη και μόνο αρκούσε για να αισθανθώ άβολα.

Και όπως βλέπετε όλα τα παραπάνω τα περιγράφω σε παρελθοντικό χρόνο, καθώς ανήκουν στο παρελθόν.

Πίστευα ότι οι ραγάδες ποτέ δε θα εξαφανιστούν και η αλήθεια είναι ότι το ίδιο μου έχουν πει και φίλες μου, οι οποίες όπως όλες οι γυναίκες με τις αυξομειώσεις κιλών έχουν εμφανίσει και σε άλλα σημεία του σώματός τους.
Μέχρι που η αδερφή μου, η οποία ανακάλυψε ένα προϊόν που όμως μου περιέγραψε μείωσε όχι μόνο τις ραγάδες αλλά ακόμα και την κυτταρίτιδα. Όταν μου ζήτησε να τις δει, μου είπε ότι είναι ακόμα κόκκινες και είναι στην αρχή τους. Μου εγγυήθηκε λοιπόν ότι με το νέο Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl θα δω άμεσα αποτελέσματα.

"Τίνα, από την πρώτη εβδομάδα η κυτταρίτιδα ελαττώθηκε ορατά, ενώ βλέπω διαφορά και στις ραγάδες μου" μου είπε χαρακτηριστικά και με έβαλε στον πειρασμό να αγοράσω αυτό το προϊόν. 

Γνωρίζω καλά ότι η Elancyl από το 1971 ειδικεύεται στα προϊόντα αδυνατίσματος, μία δοκιμή λοιπόν αρκούσε για να βγάλω και εγώ τα δικά μου συμπεράσματα.

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το νέο Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl αρχές Απριλίου, λίγο πριν το Πάσχα. Αυτό που έκανα ουσιαστικά είναι να ψεκάζω στα σημεία που έχω ραγάδες και να κάνω απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μία διαδικασία αρκετά ευχάριστη, αφού το συγκεκριμένο προϊόν έχει τέλεια υφή, ενώ μυρίζει υπέροχα.

Σήμερα, ένα μήνα και κάτι μετά έχω να σας πω ότι οι ραγάδες, αυτά τα κόκκινα ροζ σημάδια που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο σώμα μου,  έχουν μειωθεί ορατά. Προσωπικά νιώθω σα να μην υπάρχουν πλέον. Μάλιστα συνδυαστηκά με το ελάχιστο χρώμα που απέκτησα από τα δύο μπάνια που έκανα στην παραλία, αισθάνομαι έχουν εξαφανιστεί εντελώς. 

Και αν το δικό μου πείραμα δε σας πείθει για να το δοκιμάσετε, αξίζει να σας φέρω ότι το συγκεκριμένο προϊόν, το Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl, έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά της κυταρίτιδας. Ενώ παράλληλα ευνοεί τη μείωση των ραγάδων, οι οποίες είναι λιγότερο ορατές από την 28η ημέρα.

Εγώ απαλλάχτηκα και αν θέλετε να νιώσετε το ίδιο κι εσείς, η λύση είναι Slim Design Huile Minceur 2 σε 1, της Elancyl. Ξεκινήστε την εφαρμογή από την πρώτη στιγμή που θα τις δείτε να εμφανίζονται, όταν ακόμη είναι κόκκινες και θα δείτε ότι σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν.

More for you

 
 

Don't Miss