Τι μπορείτε να κάνετε με την τρυχοφυϊα στα χέρια;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τι μπορείτε να κάνετε με την τρυχοφυϊα στα χέρια;

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν έντονη τριχοφυϊα στα χέρια τους και αυτό είναι κάτι που ίσως τους ενοχλεί αισθητικά. Επιπλέον όλες γνωρίζουν όλους τους τρόπους αποτρίχωσης, ωστόσο ποιος είναι ο καλύτερος για την περιοχή των χεριών;

Αν πρέπει να επιλέξουμε τον πιο εύκολο, που έχει άμεση λύση, ωστόσο κοστίζει ακριβά τότε θα προτείνουμε το laser. Επισκεφθείτε ένα κέντρο αισθητικής, ρωτήστε πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνετε και ξεκινήστε τη θεραπεία.

Η αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα είναι μία ακόμη λύση. Τα αρνητικά είναι ότι είναι επίπονη και η τρίχα εμφανίζεται ξανά πιο μαλακή  βέβαια, σε διάφορα διάσπαρτα σημεία του χεριού.

Το ξύρισμα δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση, γιατί αγριεύει τις τρίχες και το αποτέλεσμα μόλις 2 ημέρες μετά μπορεί να είναι χειρότερο από το να τις αφήσετε όπως είναι.

Τέλος μία ακόμη λύση που αξίζει να δοκιμάσετε είναι να τις βάψετε με φυτική βαφή. Στην αγορά, στα πολυκαταστήματα ομορφιάς μπορείτε να βρείτε ειδική βαφή για τα χέρια. Ακολουθήστε τις οδηγίες, απλώστε την κρέμα και αφήστε τη να δράσει για όσα λεπτά προτείνονται και ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Θα παρατηρήσετε ότι οι τρίχες θα γίνουν ξανθές και σχεδόν δε θα φαίνονται στα χέρια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss