Έκανα αποτρίχωση την ίδια ημέρα που πήγα στη θάλασσα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Έκανα αποτρίχωση την ίδια ημέρα που πήγα στη θάλασσα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Είναι αυτές οι ημέρες που έχεις κανονίσει κάτι, το έχεις ξεχάσει και τρέχεις τελευταία στιγμή να "μαζέψεις" ό.τι προλαβαίνεις. Κάτι ανάλογο επάθα το Σάββατο, που είχα κανονίσει με τις φίλες μου να πάω στην παραλία, από την προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά το είχα ξεχάσει.

Όταν λοιπόν χτύπησε το πρωί του Σαββάτου το τηλέφωνο και η Μαίρη μου είπε ότι σε καμιά ωρίτσα θα είναι από κάτω για να με πάρει να φύγουμε, εγώ έτρεχα και δεν έφτανα. Τι να πρωτοκάνω, να φτιάξω νεσεσέρ με αντηλιακά, να πιω μια γουλιά καφέ αφού μόλις είχα ανοίξει το μάτι μου ή να κάνω αποτρίχωση για να βγω στην παραλία;

Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω από την αποτρίχωση. Χρησιμοποίησα τις ταινίες με κερί και όλα πήγαν καλά τολμώ να πω-οκ έχουν πάει και καλύτερα άλλες φορές, όταν δε βιάζομαι τόσο. Έφτιαξα τσάντσα, πήρα αντηλιακά, έβαλα μαγιό και κατέβηκα τρέχοντας να μπω στο αμάξι.

Με την πρώτη βουτιά στην παγωμένη θάλασσα-ακόμα είναι Μάιος, μην το ξεχνάμε-άρχισα να αισθάνομαι άβολα τόσο στην περιοχή του μπικίνι όσο και στα πόδια μου. Μικρά, κόκκινα σπυράκια έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ ένιωθα ένα ελαφρύ τσούξιμο το οποίο δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. 

Η αιτία δεν ήταν η αποτρίχωση, αλλά το γεγονός ότι δεν είχα ενυδατώσει τις περιοχές με κρέμα χωρίς οινόπνευμα. Η ενυδατική σώματος δημιουργεί σαν ένα φίλτρο και προστατεύει το δέρμα. Έτσι δεν προκύπτουν ερεθισμοί και ανεπιθύμητα συμπτώματα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζω καλά και στο παρελθόν το κάνω πάντα. Αυτό το Σάββατο ωστόσο πήγε όλο το πρόγραμμα πίσω, βιαζόμουν και αμέλησα ένα βασικό στάδιο μετά την αποτρίχωση. 

Μαθαίνεις όμως πάντα μέσα από τα λάθη σου όμως λένε και πιστέψτε με αυτό το Σάββατο εγώ πήρα ένα μεγάλο μάθημα περιποίησης της επιδερμίδας!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss