Κάνουμε αντιγηραντικές ασκήσεις για το λαιμό και το ντεκολτέ

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Κάνουμε αντιγηραντικές ασκήσεις για το λαιμό και το ντεκολτέ

Έχουμε πει αρκετές φορές ότι όλα τα προϊόντα προσώπου πρέπει να εφαρμόζονται σε λαιμό και ντεκολτέ. Από το καθαριστικό προσώπου, μέχρι το αντηλιακό. Αν δεν το ξέρετε ήδη να σας πούμε ότι είναι από τα πρώτα σημεία του σώματος που προδίδουν την πραγματική μας ηλικία.


Εκτός όμως από τα προϊόντα περιποίησης  η τονωτική λοσιόν, μάσκα, ενυδατική κρέμα, μπορείτε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα να κάνετε ειδικές ασκήσεις για το λαιμό που βελτιώνουν την όψη του.
Πολύ σημαντικό είναι να προσέξουμε τη στάση του σώματός μας. Και αυτό γιατί όταν καμπουριάζουμε-κάτι που συμβαίνει πολλές φορές χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, στο γραφείο-χαλαρώνουν οι μύες του λαιμού, με αποτέλεσμα να χάνει την σφριγηλότητα του.

HOW TO:

Καθόμαστε λοιπόν με την πλάτη ίσια σε μία καρέκλα, και γυρίζουμε το κεφάλι προς τα δεξιά. Το επαναφέρουμε στην ίδια θέση και το γυρνάμε στην αντίθετη κατεύθυνση, προς τα αριστερά. Επαναλαμβάνουμε αυτή την άσκηση για 5 φορές, από την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια γέρνουμε το κεφάλι προς τα πίσω και κοιτώντας ψηλά, με κλειστό το στόμα, κάνουμε σα να μασάμε κάτι, για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Η άσκηση αυτή ενεργοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους μύες του λαιμού και είναι πολύ ευεργετική. Στην ίδια στάση, ανοίγουμε το στόμα, βγάζουμε τη γλώσσα έξω και πιέζουμε την άκρη της προς τα κάτω, για μερικά δευτερόλεπτα. Τέλος στην ίδια στάση, πιέζουμε το σαγόνι προς τα πάνω για 3-5 δευτερόλεπτα και επαναφέρουμε. Επαναλαμβάνουμε αυτή την άσκηση 5 φορές, για 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss