Τι είναι το Micellar Water και γιατί το χρειαζόμαστε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Τι είναι το Micellar Water και γιατί το χρειαζόμαστε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας;

Το micellar water ή αλλιώς το καθαριστικό νερό είναι ένας συνδυασμός καθαρού νερού με συστατικά ενυδάτωσης, όπως γλυκερίνη ή άλλα εξαιρετικά ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες.

Τα μόρια αυτών των ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών συγκεντρώνονται μαζί για να σχηματίσουν μικροσκοπικές σφαίρες που ονομάζονται μικύλλια, τα οποία δρουν σαν μαγνήτες κατά της λιπαρότητας και των ρύπων που υπάρχουν στην επιδερμίδα μας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Όταν σκουπίζετε με βαμβάκι, στο οποίο έχετε προσθέσει καθαριστικό νερό το πρόσωπό σας, τα μικκύλια προσκολλώνται πάνω σε αυτό, ενώ παράλληλα αφαιρούν το μακιγιάζ, το σμήγμα και όλη αυτή η διαδικασία προσφέρει ένα ευχάριστο συναίσθημα. Τα προϊόντα είναι ελαφριά και απαλά, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξεπλυθείτε μετά. Αντιθέτως πρέπει να αφήσετε αυτά τα ενυδατικά συστατικά να μείνουν στην επιφάνεια του δέρματος και να απορροφηθούν.

Ιδανικά το micellar water, το εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο. Αφού κάνουμε απαλό μασάζ με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας, συνεχίζουμε με το micellar water και στη συνέχεια με serum, ενυδατική.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

More for you

 
 

Don't Miss