Πώς αντιμετωπίζουμε τα σπυράκια από τον ήλιο;

Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018

Πώς αντιμετωπίζουμε τα σπυράκια από τον ήλιο;

Είναι ένα από τα "προβλήματα" που αντιμετωπίζουμε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα ανεπιθύμητα σπυράκια που εμφανίζονται μετά από την ηλιοθεραπεία ενοχλούν ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών. Ο ήλιος και η ζέστη κάνουν την επιδερμίδα πιο επιρρεπή στην λιπαρότητα, αφού ερεθίζουν τους αδένες και έτσι το δέρμα μοιάζει και είναι ελαφρώς πρησμένο ενώ οι πόροι μπλοκάρονται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα και γυναίκες που δεν αντιμετώπιζαν ποτέ τους πρόβλημα με σπυράκια, το καλοκαίρι να εμφανίζουν μερικά στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα τους, στα πόδια στα χέρια ή ακόμα και στην περιοχή της κοιλιάς. 

Για την αντιμετώπιση των σπυριών στην περιοχή του προσώπου μπορούμε να επιλέξουμε προϊόντα με σαλικυλικό οξύ. Το συγκεκριμένο συστατικό ουσιαστικά μπλοκάρει τα μέρη του προσώπου που έχουν την τάση να γίνονται λιπαρά και τα εξισορροπεί.  Επιπλέον κάνει ένα είδος απολέπισης κρατώντας τους πόρους καθαρούς. 

Επιπλέον τα αντηλιακά προσώπου που περιέχουν οξείδιο του ψευδάργυρου ή τιτανίου, δίνουν matte αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και εξουδετερώνουν τη λιπαρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

Όσο για το σώμα σας καλό είναι να αποφεύγετε το ξύρισμα λίγες ώρες πριν την παραλία, καθώς ερεθίζεται η επιδερμίδα. Φροντίστε να έχετε ενυδατωθεί σε κάθε μέρος του σώματός σας, αποφεύγοντας προϊόντα που περιέχουν οινόπνευμα. Επίσης είναι σημαντικό να εφαρμόζετε αντηλιακό, αλλά και after sun.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss