Έπλενα τα δόντια μου για ένα μήνα με σόδα και λεμόνι και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Έπλενα τα δόντια μου για ένα μήνα με σόδα και λεμόνι και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Σίγουρα κάπου έχετε ακούσει ή έχετε διαβάσει και εσείς ότι η μαγειρική σόδα σε συνδυασμό με το λεμόνι, είναι τα δύο συστατικά που προσφέρουν μία mini λεύκανση δοντιών σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να δοκιμάσω αυτό το tip και κάθε βράδυ, μετά το κανονικό βούρτσισμα με οδοντόκρεμα, έκανε και ένα πέρασμα με το μείγμα που είχα δημιουργήσει. Ουσιαστικά μέσα σε ένα μπολάκι έβαζα κάθε φορά μία κοφτή κουταλιά του γλυκού σόδα και έσταζα μερικές σταγόνες από χυμό λεμόνι. Στη συνέχεια άπλωνα αυτή την πάστα στην οδοντόβουρτσα και βούρτσιζα τα δόντια μου για περίπου 2 με 3 λεπτά.

Αξίζει να σας πω ότι αν δοκιμάστε τη συνταγή δεν πρέπει να  υπερβείτε αυτά τα λεπτά, καθώς τα συγκεκριμένα συστατικά μπορούν να χαλάσουν το σμάλτο των δοντιών σας. Επιπλέον προσωπικά με ενοχλούσε η αλμυρή γεύση της σόδας και πάντα έκανα ακόμη ένα πέρασμα με οδοντόκρεμα μετά.

Στις 15 ημέρες παρατήρησα ότι όντως τα δόντια μου είχαν ανοίξει ελαφρώς. Είχαν γίνει πιο λευκά δηλαδή κατά ένα με δύο τόνους. Στις 30 ημέρες το χρώμα παρέμεινε ίδιο, δεν είδα να γίνονται ακόμα πιο λευκά γι αυτό λοιπόν και εγώ σταμάτησα την DIY συνταγή και συνέχιζα να βουρτσίζω τα δόντια μου κανονικά με την οδοντόκρεμά μου.

Το συγκεκριμένο μείγμα λοιπόν άλλαξε ελαφρώς το χρώμα των δοντιών μου, ωστόσο η αλλαγή δεν ήταν τεράστια. Ίσως ξαναδοκιμάσω αυτή τη συνταγή, αλλά σίγουρα θα περάσει αρκετός χρόνος, καθώς όπως σας προανέφερα αυτό το μείγμα δεν είναι ό.τι καλύτερο για το σμάλτο των δοντιών μας!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss