Ποιο προϊόν μας δροσίζει, μας ενυδατώνει και σετάρει το μακιγιάζ μας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018

Ποιο προϊόν μας δροσίζει, μας ενυδατώνει και σετάρει το μακιγιάζ μας;

Είναι ένα προϊόν το οποίο μπορούμε να έχουμε ακόμα και μέσα στο ψυγείο μας. Ένας ψεκασμός αρκεί για να δροσιστούμε ενώ παράλληλα χαρίζει και ενυδάτωση. Ο λόγος για το face mist, το οποίο χρησιμοποιούμε και στο μακιγιάζ, πριν για να προετοιμάσουε την επιδερμίδα μας αλλά και μετά αν θέλουμε να κάνουμε πιο απαλό το αποτέλεσμα ή να χαρίσουμε ένα boost ενυδάτωσης.

Διαβάστε εδώ: "To σκούρο χρώμα που επιλέγουν οι influncers για το pedicure τους"

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά, διαφορετικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει η επιδερμίδα μας. 

 


Το fix+ matte vaporisateur matifiant από τη MAC είναι ιδανικό για να χαρίζει matte όψη στο μακιγιάζ, ενώ μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας στην παραλία και να το ψεκάζουμε όταν θέλουμε να δροσιστούμε.

To Bioderma Hydrabio Eau de soin περιέχει ακόμα και δείκτη προστασίας SPF30. Ενυδατώνει, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δροσίζει από τον πρώτο ψεκασμό. 

To Avène Thermal Spring Water είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμε για να δροσιστούμε, να ενυδατωθούμε αλλά και για να ανανεώσουμε το μακιγιάζ μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το Frezyderm Anti Thermal Water Mist είναι ένα mist που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για την ενυδάτωση του σώματός σας, όσο και του προσώπου σας.
 

Δείτε ακόμη απαλά makeup looks που ταιριάζουν στον καλοκαιρινό καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss