Πώς κατάφερα να εντάξω στην περιποίησή μου το λάδι;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Πώς κατάφερα να εντάξω στην περιποίησή μου το λάδι;

Ως beauty editor καθημερινά δοκιμάζω διάφορα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης. Πάντα ήμουν διστακτική στο να χρησιμοποιήσω λάδι. Βλέπετε έχω λιπαρή επιδερμίδα, ενώ ανά διαστήματα βγάζω κάποια σπυράκια, τα οποία κατά την άποψή μου εμφανίζονται είτε επειδή δεν έχω καθαρίσει καλά το πρόσωπό μου, είτε επειδή χρησιμοποίησα προϊόν ακατάλληλο για το δικό μου τύπο δέρματος.

Διαβάστε ακόμη: "Πώς το ελαιόλαδο μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή μας περιποίηση;"
 

Πήρα λοιπόν την απόφαση να δοκιμάσω λάδι για το πρόσωπο και συγκεκριμένα επέλεξε ένα καθαριστικό, αντιοξειδωτικό, σε μορφή λαδιού. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από αυτό που μπορεί να φαντάζεστε. Το συγκεκριμένο προϊόν εξισορρόπησε το δέρμα μου, δεν ήταν καθόλου ξηρό, ενώ στα σημεία που εμφανίζω έντονη λιπαρότητα , μειώθηκε ορατά. 

Αρκεί να σας πω ότι πλέον το έχω εντάξει στην ρουτίνα περιποίησής μου και το χρησιμοποιώ 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα καθαρίζω αρχικά το πρόσωπό μου με προϊόν σε μορφή αφρού, ακολουθεί το καθαριστικό, αντιοξειδωτικό λάδι, το toner, το serum και τέλος η ενυδατική μου.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε λάδια για το πρόσωπο, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως καθαριστικά, ως ενυδατικές μάσκες, καθαριστικά, ακόμη και για ένα facial, χαλαρωτικό massage.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss