Κάθισα στον ήλιο με λάδι σώματος και αυτό είναι το μαύρισμα που πέτυχα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Κάθισα στον ήλιο με λάδι σώματος και αυτό είναι το μαύρισμα που πέτυχα

Αν κάτι θέλουμε το καλοκαίρι είναι να έχουμε σοκολατένιο χρώμα. Επειδή λοιπόν οι διακοπές μου αργούν, αποφάσισα να κάτσω στον ήλιο από τις 4 το μεσημέρι, μέχρι τις 7 περίπου με λάδι σώματος, χωρίς δείκτη SPF.

Όση ώρα ήμουν στην ξαπλώστρα ένιωθα να καίγομαι ελαφρώς, ωστόσο είχα μαζί μου ένα body mist, δροσιζόμουν και έκανα και καμιά βουτιά που και που. Μέχρι να φύγω από την παραλία ήμουν κάπως απογοητευμένη, καθώς δεν έβλεπα κάποια διαφορά στο χρώμα μου, ωστόσο όταν πήγα στο σπίτι τα πράγματα άλλαξαν.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο μπάνιο και το νερό έτρεχε στο σώμα μου, ένιωθα ότι με ενοχλεί απίστευτα. Δεν μπορούσα να ανεχτώ καν την επαφή με το νερό, ενώ δεν ήξερα ποια θερμοκρασία να επιλέξω. Κρύο, πιο ζεστό, τα πάντα με ενοχλούσαν. Μόλις βγήκα από το μπάνιο, αφού κατάφερα να πλύνω το σώμα μου και να διώξω το αλάτι, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι είχα καεί. Συγκεκριμένα το ντεκολτέ μου ήταν κατακόκκινο, παρ'ότι κάθισα στον ήλιο από τις 4 και μετά και είχα βάλει αντηλιακό στις 3. Το λάδι σώματος αυτό που κατάφερε να μου χαρίσει είναι κάψιο και όχι σοκολατένιο δέρμα.

Και όσο για τις επόμενες ημέρες, μετά από 2 μπουκάλια after sun lotion και ενυδατικές είχα μαυρίσει ελαφρώς, ωστόσο ξεφλούδιζα σε ντεκολτέ, σε ώμους, στα χέρια... παντού!

Συμπέρασμα... δεν πάμε πουθενά χωρίς αντηλιακό και δεν ξεχνάμε να το ανανεώνουμε ανά 2 ώρες αλλά και μετά από κάθε βουτιά ή σε περίπτωση που ιδρώσουμε:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss