Μυστικό ομορφιάς: Λαμπερό δέρμα με μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012

Μυστικό ομορφιάς: Λαμπερό δέρμα με μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Δοκιμάσαμε τη μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια στη Symmetria και την προτείνουμε.

Για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για το χειμώνα, αποφασίσαμε να κάνουμε τη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντια. Κάναμε το διαγνωστικό test Visia, στο πρόσωπο, για να δούμε τις βλάβες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το διαγνωστικό test προσώπου Visia αποκαλύπτει και αναλύει βλάβες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που κάνουν το δέρμα να φαίνεται θαμπό, κουρασμένο και αφυδατωμένο. Αφού ο γιατρός μας έδειξε τι πραγματικά χρειαζόταν το δέρμα  σε τρισδιάστατη απεικόνιση, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στη θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντια. Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια πετυχαίνει την απομάκρυνση της εξωτερικής κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας ειδική συσκευή που αποτελείται από ένα κύλινδρο στον οποίο έχουν συγκολληθεί διαμάντια. Έτσι, δημιουργείται μια επιφάνεια απόξεσης που απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο. Η θεραπεία αυτή βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες, τις δυσχρωμίες και βέβαια τις ουλές.

Ο γιατρός, αφού καθάρισε πολύ καλά το δέρμα, ξεκίνησε την εφαρμογή της θεραπείας. Στη συνέχεια ο γιατρός άπλωσε στο πρόσωπο αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες που διείσδυσαν μέσα στο καθαρό δέρμα κάνοντας το ακόμα πιο λαμπερό. Η θεραπεία κράτησε περίπου 45 λεπτά χωρίς πόνο και ερεθισμούς. Το διαγνωστικό Test Visia στοιχίζει 50 ευρώ και η θεραπεία Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντια 150 ευρώ.

  • Οι αναγνώστες/τριες του jenny.gr που θα επικοινωνήσουν σήμερα και αύριο, 8 και 9 Νοεμβρίου, με τη Symmetria στο τηλέφωνο 210 6745555 ή στο info@symmetria.gr θα μπορέσουν να κάνουν το διαγνωστικό Test Visia και τη θεραπεία Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντια στην τιμή των 75 ευρώ από 200 ευρώ. Ισχύει μόνο για όσους επικοινωνήσουν σήμερα και αύριο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

More for you

Don't Miss