Πώς να κάνετε σωστή περιποίηση προσώπου τη μέρα

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πώς να κάνετε σωστή περιποίηση προσώπου τη μέρα
Ακολουθήστε 4 απλά βήματα για μια σωστή περιποίηση προσώπου που θα σας ανταμείψει στο πέρασμα του χρόνου.

Η πρωινή φροντίδα προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για να έχετε μια καλή, υγιή και φρέσκια επιδερμίδα που να λάμπει κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι απαραίτητο να έχετε μια δυνατή βάση που θα ανταποκρίνεται στην ταλαιπωρία της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας. Επειδή για πολλές γυναίκες η πρωινή περιποίηση πιθανόν να αποτελεί μια βαρετή και χρονοβόρα ρουτίνα, μπορείτε να εφαρμόσετε 4 απλά και γρήγορα βήματα για μακροχρόνια εντυπωσιακά αποτελέσματα

Βήμα 1ο: Καθαρισμός Αν και θα έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας κατά τη βραδινή σας περιποίηση  είναι σημαντικό να το καθαρίσετε ξανά για να απομακρύνετε οποιαδήποτε πιθανά υπολείμματα έχει εκκρίνει η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Θα έχετε έτσι μια τελείως καθαρή βάση για να ξεκινήσετε την περιποίηση σας. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού προσώπου που καθαρίζει τους πόρους.

Nip&Fab, Clean Fix Gel 120ml, Προϊόν καθαρισμού διπλής δράσης αφού είναι ιδανικό και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Βήμα 2ο: Κρέμα ματιών Ξεκινήστε την περιποίηση της μέρας με μια κρέμα ματιών. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πιο ευαίσθητη από το υπόλοιπο πρόσωπο γι αυτό και αφυδατώνεται πιο εύκολα. Η κρέμα ματιών λοιπόν είναι βασικό προϊόν για την ενυδάτωση της περιοχής και τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης και πρόληψη των ρυτίδων γήρανσης.

Symmetria, Η 01 Act είναι μια θρεπτική κρέμα ματιών που βοηθά στη λείανση των ρυτίδων και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.

Βήμα 3ο: Serum Το serum είναι ένας ορός που προστατεύει σημαντικά το δέρμα από τις αλλαγές του περιβάλλοντος (εναλλαγή ζέστης-κρύου ή ξηρού-υγρού περιβάλλοντος). Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό, πριν την κρέμα ημέρας.

Symmetria, Το PURE ACTIVE SERUM είναι ιδανικό για να κάνει το δέρμα να δείχνει πιο λαμπερό, πιο ελαστικό, πιο νεανικό.

Βήμα 4ο: Ενυδάτωση Το τελευταίο και πιο ζωτικό βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Για να συγκρατήσετε την υγρασία στο δέρμα σας, βάλτε την ενυδατική κρέμα μετά το σέρουμ. Προσέξτε ιδιαίτερα η ενυδατική κρέμα που θα επιλέξετε να έχει αντηλιακή προστασία καθώς οι υπεριώδεις ακτινοβολίες είναι πολύ βλαβερές για το πρόσωπο σας ακόμη και το χειμώνα. Επιλέξτε την ενυδατική σας κρέμα με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για λιπαρές επιδερμίδες, επιλέξτε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε το σμήγμα και τη γυαλάδα. Για ξηρές επιδερμίδες, εφαρμόστε μια πλούσια και extra δυνατή ενυδατική κρέμα .

More for you

 
 

Don't Miss