Πώς θα αποκτήσουμε φυσικά πυκνά φρύδια σαν της Leandra Medine

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Πώς θα αποκτήσουμε φυσικά πυκνά φρύδια σαν της Leandra Medine

Διαθέτει τα ιδανικά φυσικά-πυκνά φρύδια, τα οποία η ίδια δεν έχει πειράξει ποτέ. Αρκετές από εμάς τυχαίνει να έχουμε χρησιμοποιήσει παραπάνω από όσο πρέπει το τσιμπιδάκι, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επαναφέρουμε το αρχικό τους σχήμα. Βέβαια πάντα υπάρχει λύση και κάθε μία επιλέγει αυτή που τη βολεύει περισσότερο.

 

Σκιά, μολύβι ή πιο φυσικοί τρόποι όπως είναι το καστορέλαιο, το οποίο με την καθημερινή εφαρμογή μπορεί να κάνει τα φρύδια σας να είναι και πάλι πυκνά και μεγάλα.

Μένουμε όμως στην Leandra και παρατηρούμε το πιο έντονο χαρακτηριστικό στο πρόσωπό της. Έξυπνα η ίδια έχει επιλέξει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση να έχει natural makeup look. Σπάνια κάνει τη διαφορά με έντονα κραγιόν σε αποχρώσεις του κόκκινου φούξια ή πορτοκαλί.

Μας αρέσει το look της Leandra και σίγουρα μας αρέσουν τα έντονα φρύδια της. Αφήνουμε κι εμείς να γεμίσει ξανά το σχήμα και να γίνει πυκνό. Μέχρι να γίνει αυτό, το σχηματίζουμε με το κατάλληλο προϊόν-μολύβι, σκιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Επιλέγετε πάντα μολύβι ή σκιά έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε έντονο, τότε προτιμήστε απόχρωση ίδια με τη φυσική σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Οποιοδήποτε χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι σε συμμετρία με τα υπόλοιπα στο πρόσωπό μας. Αν η φύση σας έχει χαρίσει ένα πιο λεπτό φρύδι, αποφεύγετε τις υπερβολές και απλά το τονίζετε ελαφρώς παραπάνω για να δημιουργήσετε statement.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss