Διάσημες με slick ponytail

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Διάσημες με slick ponytail

Μπορεί το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού να είναι το messy look, ωστόσο υπάρχει μία ακόμα πρόταση που είναι μάλιστα πιο chic & classic. Ο λόγος για την αυστηρά ίσια κοτσίδα, όπου τα μαλλιά έχουν τραβηχτεί όλα προς τα πίσω, γυαλίζουν και δεν έχουν ίχνος όγκου.

Τέσσερις διάσημες παραμένουν εδώ και χρόνια πιστές στο συγκεκριμένο χτένισμα. Το επιλέγουν για το κόκκινο χαλί, για τις πρωινές εμφανίσεις, για τις βραδινές εξόδους ακόμα και για τη γυμναστική. Ο λόγος για την Kendall Jenner, την Candice Swanepoel, την Bella Hadid και φυσικά την JLo.

Πάντα συνδυάζουν το συγκεκριμένο χτένισμα, με το κατάλληλο μακιγιάζ. Ιδανική πρόταση, την οποία τηρούν και οι ίδιες είναι τα χείλη σε έντονες αποχρώσεις όπως κόκκινο και πορτοκαλί. Οι πιο sexy προσωπικότητες ωστόσο, όπως είναι η Jennifer Lopez προτιμούν επιδερμίδα που γυαλίζει από το highlighter και έχει έντονα κοψίματα από terracotta.

Αν θέλετε ανάλογο look, επενδύστε σε ένα ισχυρό gel. Κάνετε αυστηρό ίσιωμα-ιδανικά εφαρμόστε και λάδι για silk αποτέλεσμα στην τρίχα-και με μία χτένα χτενίστα προς τα πίσω τα μαλλιά σας και εφαρμόστε gel για να τραβηχτούν όλα προς τα πίσω. Πιάστε την κοτσίδα με ένα λάστιχο και το look είναι έτοιμο. Ίδιο με αυτό που επιλέγουν celebrities όπως η Kendall, η Bella, η Candice και η Jennifer!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss