Τα messy updos της Leandra Medine είναι το στιλ του καλοκαιριού

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τα messy updos της Leandra Medine είναι το στιλ του καλοκαιριού

Έχουμε αρκετούς λόγους που ακολουθούμε την Leandra Medine στο instagram. Ο cool χαρακτήρας της, τα άψογα outfits, το nude makeup look και φυσικά τα πάντα ατημέλητα, messy μαλλιά της.

Σε κάθε της εμφάνιση η Leandra αποφεύγει τα στιλιζαρισμένα μαλλιά. Είτε τα αφήνει φυσικά, σπαστά ή απλά τα πιάνει σε ατημέλητο στιλ. Την έχουμε δει με κότσο, με μισά πιασμένα χαλαρά πάνω, με twisted updos. Looks που ουσιαστικά χαρακτηρίζουν το νεανικό στιλ, ωστόσο η ίδια καταφέρνει και τα προσαρμόζει στις εμφανίσεις της, ακόμα και αν αυτές είναι επίσημες.

Βρήκαμε κάποια από αυτά τα χτενίσματα στα uploads στο instagram της. Χτενίσματα που απαιτούν από εμάς μόλις 5 λεπτά για να τα πετύχουμε, αρκεί να έχουμε μαζί μας προϊόντα όπως salt spray και hairspray για δυνατό κράτημα.

Δεδομένου ότι πλησιάζουν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, παίρνουμε ιδέες για εύκολα, γρήγορα χτενίσματα από τη στιλάτη Leandra.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Εκτός από τους ατημέλητους κότσους, από τη Leandra κρατάμε και το βασικό χαρακτηριστικό της που είναι τα πυκνά και μεγάλα φρύδια της. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss