Η Tyra Banks ξέρει πώς να αναδείξει το έντονο μέτωπό της

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 01 Αυγούστου 2017

Τρίτη 01 Αυγούστου 2017

Η Tyra Banks ξέρει πώς να αναδείξει το έντονο μέτωπό της

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα διασημότερα top models. Κι όμως, γνωρίζατε ότι η Tyra Banks στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε απορριφθεί από πολλούς, λόγω του μεγάλου μετώπου της; 

 

Ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε άσχημα για αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου της, αντιθέτως από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι θα ξεχωρίσει γι'αυτό που κάποιοι λανθασμένα θεωρούσαν μειονέκτημα. 

Από μικρή ήταν υπέρ των αλλαγών και πάντα ήξερε τι ακριβώς ταιριάζει στο πρόσωπό της. Όσο για το έντονο χαρακτηριστικό που διαθέτει...το μεγάλο μέτωπο η ίδια ακολουθεί μέχρι σήμερα τα παρακάτω tips:

Αρχικά επιλέγει να σκουραίνει-με ρουζ ή σκούρο makeup- τη συγκεκριμένη περιοχή, επιμένοντας κυρίως κοντά στις ρίζες των μαλλιών της. Επίσης πολύ συχνά κάνει αφέλειες. Το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει ιδιαίτερα σε γυναίκες με έντονο μέτωπο.

Αποφεύγει να τονίζει έντονα τα φρύδια της, για να μη γίνεται focus στο συγκεκριμένο σημείο. Τα τονίζει από την κάτω πλευρά τους, κάνοντας το σχήμα πιο τοξοειδές και έτσι το βλέμμα να γίνεται πιο sexy, σαγηνευτικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss