Τι περιέχει το νεσεσέρ της Sarah Jessica Parker

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τι περιέχει το νεσεσέρ της Sarah Jessica Parker

Το μακιγιάζ που επιλέγει για τις απλές αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις της είναι συγκεκριμένο. Η Sarah Jessica Parker τονίζει πάντα το βλέμμα της και δημιουργεί cat eye look και αφήνει τα χείλη της σε nude-pink απόχρωση. Στα ζυγωματικά εφαρμόζει φυσικό ρουζ που περιέχει ένα διακριτικό ροζ τόνο. 

Το focus γίνεται στα μάτια της. Τοποθετεί πάντα μαύρο μολύβι στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων της, μία σκιά σε natural απόχρωση για το κινητό της βλέφαρο και αρκετή μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες της.

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Αρκετές φορές τα χείλη της δείχνουν σα να είναι σχεδόν άβαφα. Οι αγαπημένες της αποχρώσεις είναι με διαφορά οι nude και κυρίως αυτές που έχουν μέσα τους ελάχιστο ροζ.

Η βάση είναι απαλή, φυσική και τα ζυγωματικά της έχουν μία διακριτική ροζ απόχρωση που την κάνει να δείχνει fresh and healthy.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε κάποιες από τις τελευταίες της εμφανίσεις, όπου η SJP έχει επιλέξει το makeup look που τη χαρακτηρίζει:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Ακολουθούν προϊόντα αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker για να δημιουργεί έντονο βλέμμα και χείλη σε φυσικές αποχρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss