Συμφωνούμε απόλυτα με το beauty tip της Kaia Gerber

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Συμφωνούμε απόλυτα με το beauty tip της Kaia Gerber

Το ντεμπούτο της Kaia Gerber είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της Εβδομάδας Μόδας. Η κόρη της Cindy Crawford έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk και περπάτησε για χάρη του οίκου Calvin Klein.

 

 


To InStyle βρήκε backstage στο catwalk του Alexander Wang, την Kaia και εκεί "έκλεψε" από εκείνη ένα μικρό αλλά τόσο σοφό beaut tip. Συγκεκριμένα όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει το απόλυτο beauty tip της, σχετικά με το βασικό χαρακτηριστικό της, που είναι τα έντονα φρύδια η ίδια απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψει "Μην πειράζετε τα φρύδια σας. Ποτέ!"


Μακάρι η Kaia να ήξερε πόσο συμφωνούμε μαζί της και πόσο θα θέλαμε το τσιμπιδάκι για τα φρύδια να μην υπήρχε και να τα είχαμε αυτή τη στιγμή που μιλάμε φυσικά, πυκνά όπως τα βλέπουμε στις φωτογραφίες του δημοτικού. Τι γίνεται όμως αν έχουμε επέμβει, τα έχουμε μικρύνει, τα έχουμε κάνει τοξοειδή καθότι δεν ήταν πάντα στη μόδα τόσο φυσικά, πυκνά όπως γνωρίζετε; Ποιες είναι οι λύσεις;

Επειδή η Kaia δεν πρόλαβε να λύσει και αυτή την απορία μας, οι προτάσεις μας για πλούσια-πυκνά φρύδια είναι τρεις. 

Αρχικά πρέπει να κάνουμε στενό μας φίλο το καστορέλαιο. Είναι το φυσικό συστατικό που βοηθάει την ανάπτυξη της τρίχας στη συγκεκριμένη περιοχή. Ιδανικά κάνουμε απαλό μασάζ με το λαδάκι και μια παλιά οδοντόβουρτσα. 

Δεύτερη λύση είναι το microblanding. Μία μέθοδος για πυκνό σχήμα φρυδιών που ειλέγουν αρκετές διάσημες και πλέον είναι γνώριμο και για πολλές Ελληνίδες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά, στο άρθρο "Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το microblading"

Τέλος μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να δίνουμε στα φρύδια μας το σχήμα που επιθυμούμε με το κατάλληλο μολύβι φρυδιών. Για φυσικό αποτέλεσμα, ιδανικά επιλέγουμε ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό που έχουν τα φρύδια μας. Γεμίζουμε αρχικά τα κενά και στη συνέχεια αφού τα βουρτσίσουμε, προχωράμε με το σχηματισμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss