Πώς θα πετύχουμε το sexy, cat-eye look της Alexa Chung

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς θα πετύχουμε το sexy, cat-eye look της Alexa Chung

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με δύο λέξεις το μακιγιάζ της Alexa Chung, τότε θα λέγαμε ότι είναι "cool & relaxed." Μπορεί το medium length καρέ, να είναι το βασικό beauty χαρακτηριστικό της, ωστόσο και στο makeup η Alexa παραμένει πιστή και κλασσική.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αποφεύγει τις υπερβολές με τη βάση-και δεν το κάνει μόνο τα τελευταία χρόνια που είναι top trend, η ίδια πάντα ήταν λάτρης της φυσικής βάσης- επιλέγει ροζ αποχρώσεις σε ρουζ για fresh διάθεση, παίζει με το χρώμα των χειλιών της ανάλογα με το outfit αλλά και τη διάθεσή της και αποκτά γατίσιο βλέμμα, προεκτείνοντας ελαφρώς προς τα έξω το eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων της.

 

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Το μακιγιάζ των ματιών της δε σταματά μόνο στις άνω ρίζες, συνεχίζεται και στις κάτω, τις οποίες τονίζει πάντα μέχρι τη μέση και εξωτερικά. Με αυτό τον τρόπο το cat-eye look τονίζεται ακόμα περισσότερο.

 

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Τέλος δε γίνεται να μην αναφερθούμε στα φρύδια της, τα οποία αφήνει φυσικά, γεμίζοντας τα κενά που έχει και πάντα τα χτενίζει προς τα πάνω. Έτσι το makeup look της αποκτά sexy, νεανική διάθεση, χωρίς να μοιάζει επιτηδευμένη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss