Ο hairstylist της Gisele αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το τέλειο χρώμα των μαλλιών της

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ο hairstylist της Gisele αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το τέλειο χρώμα των μαλλιών της

Ένα από τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα του μοντέλου Gisele Bundchen είναι και το χρώμα των μαλλιών της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν φωτογραφίες της ως reference και θέλουν να αποκτήσουν αυτές τις εξωτικές ανταύγειες της, που σβήνουν τόσο ομαλά με τα υπόλοιπα μαλλιά τους.

 

Και επειδή ο hairstylist της έχει δεχθεί πολλά ερωτήματα, αποφάσισε με ένα post στο instagram να αποκαλύψει το "μυστικό"¨που κρύβεται πίσω από το χρώμα των μαλλιών της.

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα:" Πώς μπορώ να αποκτήσω το υπέροχο χρώμα των μαλλιών τhw Gisele ;! "Είναι απλά ανταύγειες/highlights με 20 volume bleach-ντεκαπάζ- το οποίο κάνει η Gisele 2 με 3 φορές το χρόνο. Ναι είμαι τυχερός είναι τόσο μικρή η συντήρηση που απαιτεί το χρώμα της! Δεν υπάρχει διάλειμμα βάσης κλπ. "

Extra Tip για ξανθές: Αν έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά σας, πείτε ναι στο έντονο μακιγιάζ, γιατί ξανθά μαλλιά και τονισμένα μάτια πάνε μαζί. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας εμπνεύσουν για το επόμενο makeup look σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss