Γιατί το μακιγιάζ της Kourtney μας αρέσει περισσότερο από κάθε Kardashian

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Γιατί το μακιγιάζ της Kourtney μας αρέσει περισσότερο από κάθε Kardashian

Είναι stylish, αποφεύγει τις υπερβολές και έχει πάντα περιποιημένο μακιγιάζ και χτένισμα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Kourtney Kardashian, την οποία ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας, για τα υπέροχα beauty looks που μας χαρίζει στις επίσημες αλλά και στις απλές εμφανίσεις της. Και οι λόγοι για τους οποίος το μακιγιάζ της είναι σχεδόν πάντα πετυχημένο είναι αρκετοί.

 

Προτιμάει το φυσικό look

 

Είναι η πιο safe επιλογή στο μακιγιάζ. Μία απαλή βάση, ένα μάτι βαμμένο σε neutral αποχρώσεις και χείλη τονισμένα φυσικά είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό, περιποιημένο makeup look.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε προϊόντα για να πετύχουμε natural makeup look:
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Λέει ναι στις γυαλάδες, χωρίς να υπερβάλλει
 

Σε αντίθεση με τις αδερφές της, η Kourtney εφαρμόζει highlighter στα σημεία που πρέπει. Στο κόκκαλο των ζυγωματικών, στης μύτης, στην καρδιά του άνω χείλους και ελάχιστο στο λακκάκι στο πηγούνι της.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Τονίζει τα φρύδια της με φυσικό τρόπο
 

Κάθε γυναίκα πρέπει να τονίζει το σχήμα των φρυδιών της. Στις ημέρες μας, όπου η φυσικότητα είναι top beauty trend αυτό πρέπει να γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο. Η Kourtney το κάνει έτσι ακριβώς.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Επικεντρώνεται στην ενυδάτωση
 

Μία λαμπερή επιδερμίδα πρέπει να είναι βασικά ενυδατωμένη. Οι γυαλάδες της Kourtney δε βασίζονται μόνο στα καλλυντικά που χρησιμοποιεί, η ίδια προσέχει και χρησιμοποιεί κατάλληλα για τον τύπο δέρματός της προϊόντα ενυδάτωσης.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

 

Τολμάει έντονες αποχρώσεις
 

Τόσο για τα χείλη της, όσο και για τα μάτια της η Kourtney τολμάει έντονες αποχρώσεις. Πορτοκαλί κραγιόν, κεραμιδί σκιά είναι κάποιες από τις επιλογές που κάνει τις ημέρες που θέλει να δημιουργήσει statement με το makeup look της.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

More for you

Don't Miss