Αν σας άρεσε το ξανθό χρώμα της Selena Gomez, αυτά τα tips σας είναι χρήσιμα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Αν σας άρεσε το ξανθό χρώμα της Selena Gomez, αυτά τα tips σας είναι χρήσιμα

Αν κοιτάτε τα μαλλιά της Selena Gomez και σκέφτεστε "Ναι, αυτό το ξανθό χρώμα θέλω για τα μαλλιά μου", τότε σίγουρα συνεχίστε την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη έκπληξη στα φετινά American Music Awards. Το κοντό καρέ της αναδείχθηκε απόλυτα με το ψυχρό ξανθό- icy blonde- χρώμα που επέλεξε.

 

Οι  hair experts της Selena,  Riawna Capri και Nikki Lee αποκάλυψαν και την παραμικρή λεπτομέρεια για όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους ή αλλιώς το "Nirvana Blonde", όπως το αποκαλούν οι ίδιοι.
Όσες είστε καστανές ή έχετε χρώμα μαλλιών που μοιάζει με το καστανό της Selena, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες τους.

 

 

"Όταν ο πελάτης σου φέρνει μία φωτογραφία μαλλιών σε απόχρωση #NirvanaBlonde,  την ενημερώνεις ότι χρειάστηκαν 9 ώρες, περίπου 300 φύλλα και 8 κύπελλα λευκαντικών, και 2 hairstylists να δουλεύουν ταυτόχρονα για να πετύχουν το look." Αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη, ωστόσο το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. "Ήταν μία  Ήταν μια όμορφη διαδικασία  που κράτησε ώρες, καθώς δουλεύαμε μικρές τούφες, τις τυλίγαμε, περιμέναμνε, τις ανοίγαμε και στη συνέχεια τις ξαναπερνούσαμε με χρώμα", έγραψε χαρακτηριστικά η Riawna Capri στο instagram της.

Μήπως είστε έτοιμες για μία τόσο μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
4 photos

Η συμβουλή της για όλες όσες θέλετε ανάλογη αλλαγή είναι να έχετε υπομονή, καθώς η διαδικασία παίρνει ώρες. Υπομονή και αφήστε τον κομμωτή σας να δουλέψει για να πετύχει το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss