Ποιο είναι το μακιγιάζ που προτιμά η Meghan Markle

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ποιο είναι το μακιγιάζ που προτιμά η Meghan Markle

Meghan Markle, η Αμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε την καρδιά το πρίγκιπα Harry. Είναι το ζευγάρι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας, τις τελευταίες ημέρες. Και φυσικά δε γίνεται να μην ασχοληθούμε με την εμφάνιση της Meghan.

 
Κάνοντας focus στο beauty look της και συλλέγοντας φωτογραφίες από το παρελθόν παρατηρούμε ότι η ίδια ξέρει πώς να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 
Τονίζει το σχήμα των ματιών της με μαύρο μολύβι αλλά και eyeliner, δίνει έμφαση στα μήλα της με ρουζ σε απαλές αποχρώσεις του ροζ-ένα χρώμα που ταιριάζει στη σταρένια επιδερμίδα της και στα μαύρα της μαλλιά- και επιλέγει nude τόνους για τα χείλη της.
 
 
 
Μένουμε στην εμφάνισή της, στις 27 Νοεμβρίου, όπου έγινε η ανακοίνωση του αρραβώνα της και κρατάμε την απαλή, φυσικά βάση, τα τονισμένα της φρύδια, τα φυσικά μήλα και τα ελαφρώς τονισμένα μάτια στις άνω ρίζες των βλεφάρων.
 
 
Ένα φυσικό makeup look, που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της με διακριτικό τρόπο.
 
Πηγαίνουμε πίσω σε παλαιότερες εμφανίσεις της και παρατηρούμε το μακιγιάζ της. Cat-eye look, φως κάτω από τα μάτια, nude-pink χείλη είναι κάποιες από τις επιλογές της Meghan στο μακιγιάζ της. 
Προσωπικά μου αρέσιε να τη βλέπω με τονισμένες τις άνω ρίζες των βλεφάρων της, καθώς αυτό το look τονίζει τα μάτια της. Περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και πείτε μας ποιο makeup style προτιμάτε να βλέπετε στην Meghan;
 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss