Αναλύοντας τα μυστικά ομορφιάς των royals

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αναλύοντας τα μυστικά ομορφιάς των royals

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα στις δύο κυρίες, την Kate και την Meghan. Τους τελευταίους μήνες λόγω των γεγονότων, η Meghan έχει τραβήξει περισσότερο την προσοχή όλων επάνω της, ωστόσο και η Kate παραμένει fashion αλλά και beauty icon.

Παραμένει άγνωστο στο κοινό αν οι δύο κυρίες ακολουθούν πρωτόκολλο και στον τομέα της ομορφιάς. Κανείς δε γνωρίζει αν υπάρχουν γραπτοί κανόνες και αν τους έχουν τεθεί όρια σχετικά με τις εμφανίσεις τους, τον τρόπο που θα βάψουν το πρόσωπό τους, που θα χτενίσουν τα μαλλιά τους.

Ωστόσο παρατηρώντας τις εμφανίσεις τους έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα για τον τομέα της ομορφιάς.

Μαλλιά

Και οι δύο γυναίκες είναι απλές και κομψές. Τις περισσότερες φορές δίνουν κίνηση και όγκο στις άκρες των μαλλιών τους, ενώ πιο σπάνια τις συναντάμε με αυστηρά ίσια μαλλιά. Η Meghan Markle είναι εκείνη που έχει υιοθετήσει ένα πιο χαλαρό hairstyle, στις τελευταίες εμφανίσεις της επιλέγοντας messy bun. Από την άλλη η Kate έχει δείξει ότι της αρέσουν τα καπέλα και γενικότερα τα αξεσουάρ μαλλιών, κάτι που και η Diana αγαπούσε πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Μακιγιάζ

Η απλότητα παραμένει και στον τομέα του μακιγιάζ. Η Kate Middleton ήταν πάντα λάτρης του light makeup look. Άλλωστε στη λευκή της επιδερμίδα και τα μαύρα της μαλλιά οι απαλές αποχρώσεις και το απαλό ροζ ταιριάζουν απόλυτα, οπότε αυτό έχει διατηρήσει και όλα τα χρόνια που είναι η Δούκισσα του Cambridge. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos


Από την άλλη το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, Meghan Markle έπαιζε πάντα με το μακιγιάζ της και μάλιστα ήταν λάτρης του smokey look. Ωστόσο τελευταία περιορίζεται με γήινες σκιές στο κινητό της βλέφαρο και απαλά χείλη σε nude αποχρώσεις. Φαίνεται πως η ίδια από εδώ και πέρα θα επιλέξει ένα ποιο ελαφρύ, απαλό μακιγιάζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Νύχια

Σύμφωνα με την essie, το 1989, ο κομμωτής της βασίλισσας πήγε στην εταιρεία και ζήτησε ένα μπουκάλι Ballet Slippers.  Είναι ένα από τα πιο γνωστά βερνίκια της εταιρείας, σε ανοιχτή ροζ απόχρωση και είναι επίσης το μόνο χρώμα που φοράει η ίδια.
Αποχρώσεις αντίστοιχες με αυτές που ακολουθούν:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Σε ανάλογες ουδέτερες αποχρώσεις κινείται και η Kate Middleton, η οποία στο γάμο τους φορούσε το Allure της Essie - ένα παρόμοιο χρώμα. Τόσο η βασίλισσα όσο και η Kate δεν έχουν απαθανατιστεί ποτέ με έντονα βαμμένα νύχια και σε καμία περίπτωση χρώματα όπως είναι το κόκκινο. Από τις τελευταίες εμφανίσεις της Meghan, καταλαβαίνουμε ότι κι εκείνη σε τέτοιες αποχρώσεις κινείται και θα συνεχίσει.

3+1 beauty συνήθειες της Kate Middleton που έχουμε καταγράψει από το 2010

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss