Πώς απέκτησα το wavy hairstyle της Miranda Kerr;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Πώς απέκτησα το wavy hairstyle της Miranda Kerr;

Αυτή η απλότητα της Miranda Kerr είναι κάτι που μας αρέσει ιδιαίτερα στις εμφανίσεις της. Το διάσημο μοντέλο που αυτό το διάστημα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει σπαστά μαλλιά, για το καρέ κούρεμά της.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


Ένα hairlook που κατάφερα να έχω και εγώ, παρ'ότι έχω ίσια μαλλιά.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on


​Και ο τρόπος ήταν πιο εύκολος απ'ότι φανταζόμουν. Κλασσικά κάθε βράδυ κάνω μπάνιο και λούζω τα μαλλιά μου. Στη συνέχεια τα στέγνωσα με το πιστολάκι, έχοντας αναποδογυρίσει το κεφάλι μου προς τα κάτω και δίνοντας με τα χέρια μου κίνηση στις άκρες. Όταν στέγνωσαν, έκανα τη χωρίστρα στο πλάι, όπως ακριβώς η Miranda. Ψέκασα τις άκρες μου με salt spray και στη συνέχεια έπιασα τα μαλλιά μου κότσο. Όση ώρα έβαζα τις κρέμες στο πρόσωπό μου και έκανα τις τελευταίες δουλειές στο σπίτι, για να πάω στο κρεβάτι μου, είχα τα μαλλιά μου πιασμένα ψηλά, ανακατεμένα. Τα έλυσα, κοιμήθηκα και το πρωί όταν ξύπνησα είχαν αυτή την ελαφριά κίνηση, αυτό το καλοκαιρινό σπάσιμο.

 

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

Ψέκασα και πάλι ελάχιστο salt spray και πραγματικά το messy καρέ μου ήταν πιο sexy και από της Miranda. Σας προκαλώ να το δοκιμάσετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss