Το μακιγιάζ της Taylor Swift

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το μακιγιάζ της Taylor Swift

Η Taylor Swift έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και ξέρει ακριβώς πώς να τα τονίσει χωρίς να επισκιάσει την αθωότητα της. Το μακιγιάζ που επιλέγει συνήθως αποπνέει φρεσκάδα και είναι ιδανικό για τα νεαρά κορίτσια.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: • Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο μια βάση primer για να προετοιμάσετε το δέρμα για το μακιγιάζ καθώς και για να έχει διάρκεια. • Καλύψτε τις ατέλειες με ένα concealer προσώπου και τους μαύρους κύκλους με ένα concealer ματιών. Για να διατηρηθεί η σκιά ματιών αναλλοίωτη απλώστε ένα concealer για το άνω βλέφαρο που δημιουργεί την ιδανική βάση για το μακιγιάζ των ματιών.

Laura Mercier Eye Basic Ειδικό concealer για το άνω βλέφαρο, καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος, δημιουργεί την ιδανική βάση για το μακιγιάζ των ματιών και διατηρεί την σκιά ματιών αναλλοίωτη. Διαθέσιμο σε 7 αποχρώσεις.

• Απλώστε μια βάση μακιγιάζ μεσαίας κάλυψης ή μια ενυδατική με χρώμα. Αφού έχετε προετοιμάσει το δέρμα με τα concealer και έχετε καλύψει τις ατέλειες δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε βαριές και πολύ καλυπτικές βάσεις μακιγιάζ. • Σταθεροποιήστε τη βάση μακιγιάζ με μια διάφανη πούδρα προσώπου. • Απλώστε μια ματ σκιά ματιών σε αποχρώσεις του μπεζ ή nude,σε όλο το κινητό βλέφαρο. • Με ένα μαλακό μαύρο μολύβι ματιών διαγράψτε το περίγραμμα των ματιών, καθώς και στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου. Τραβήξτε το μαύρο μολύβι λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών για να δημιουργήσετε το γατήσιο βλέμμα. Με ένα πινέλο για σκιά ματιών με κοντές τρίχες ή με ένα μικρό πινελάκι με σφουγγαράκι στην άκρη, δουλέψτε το περίγραμμα του άνω βλεφάρου προς τα πάνω και προς την εξωτερική γωνία, σαν να το μουντζουρώνετε. • Απλώστε πάνω από το περίγραμμα και σε όλο το κινητό βλέφαρο μια σκιά ματιών σε σκούρο μπλε, σκούρο γκρι ή σε μαύρο χρώμα. Δουλέψτε την σκιά ματιών πολύ καλά με το πινέλο για να κάνετε το smokey eyes μακιγιάζ.

Laura Mercier Brush Eye Smudge Πινέλο ματιών από φυσικές κοντές τρίχες, σχεδιασμένο για να προσθέτει βάθος στο περίγραμμα δουλεύοντας εύκολα την σκιά και το μολύβι ματιών.

• Για να δώσετε μια πινελιά λάμψης στα μάτια, απλώστε ταμποναριστά μια κρεμώδη σκιά ματιών που ιριδίζει, στη μέση των άνω βλεφάρων και ελαφρώς κοντά στην εσωτερική γωνία των ματιών. • Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου χείλη και ζυγωματικά, πρέπει να είναι ουδέτερα σε αποχρώσεις του μπεζ ή nude.

More for you

 
 

Don't Miss