Λαμπερά πόδια με 2 απλές κινήσεις

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Λαμπερά πόδια με 2 απλές κινήσεις

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί πως οι διάσημες κυρίες καταφέρνουν να έχουν πάντα λεία πόδια που λάμπουν; Κι αν νομίζετε ότι κάνουν μαγικά για να το πετύχουν κάνετε λάθος! Η διαδικασία είναι απλή και απόλυτα προσβάσιμη από όλες στο σπίτι. Η λάμψη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην βαθιά ενυδάτωση. Κυρίως το καλοκαίρι είναι ένα βασικό στοιχείο για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Πώς λοιπόν θα κάνετε τα πόδια σας να είναι λεία και λαμπερά, πρωί-βράδυ και θα αναδείξετε το μαύρισμά σας; Ένα προϊόν – 2 κινήσεις:

johnsonspreviewTIP_lamperapodia

  • Τώρα, που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού καλό είναι να φροντίσουμε να κάνουμε μία καλή απολέπιση στο σώμα, δίνοντας έμφαση στα πόδια. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων θα βοηθήσει ώστε να μαυρίσετε πιο ομοιόμορφα αλλά και θα προετοιμάσει το δέρμα σας για βαθιά ενυδάτωση.
 
  • Μετά το scrub κι αφού κάνετε ένα ντους, απλώστε σε βρεγμένο σώμα το αγαπημένο JOHNSON’S® Baby Oil και εξασφαλίστε απόλυτα ενυδατωμένο κορμί και πόδια που λάμπουν.

Extra tip: Για να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα μαυρισμένα πόδια σας, αφού τα έχετε ενυδατώσει μετά το ντους με το JOHNSON’S® Baby Oil, απλώστε λίγη ακόμα ποσότητα πριν την βραδινής σας έξοδο. Είτε με το σορτσάκι, είτε με το mini φόρεμα τα πόδια σας θα είναι αυτά που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

More for you

 
 

Don't Miss