REAL LIFE TRUE STORIES

Όλα τα σώματα είναι όμορφα: To Sports Illustrated Swimsuit αλλάζει μορφή με ένα show - ωδή στη διαφορετικότητα


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

Όλα τα σώματα είναι όμορφα: To Sports Illustrated Swimsuit αλλάζει μορφή με ένα show - ωδή στη διαφορετικότητα
Το περιοδικό που πολλές φορές προκάλεσε αντιδράσεις με τα πρότυπα ομορφιάς που προωθεί και την αντικειμενοποίηση των γυναικών που πόζαραν στο εξώφυλλο, αλλάζει προσέγγιση. Μητέρες, plus – sized μοντέλα και επιχειρηματίες βρέθηκαν στο επίκεντρο, στο πολυτελές Mondrian Hotel.

Η τελευταία επίδειξη μαγιό του Sports Illustrated Swimsuit ήταν διαφορετική από τις άλλες. Το Σαββατοκύριακο, γυναίκες με κάθε σωματότυπο, με διαφορετικό χρώμα δέρματος και ηλικία περπάτησαν στην πασαρέλα και ήταν πανέμορφες.

Το περιοδικό που πολλές φορές προκάλεσε αντιδράσεις με τα πρότυπα ομορφιάς που προωθεί και την αντικειμενοποίηση των γυναικών που πόζαραν στο εξώφυλλο, αλλάζει προσέγγιση. Μητέρες, plus – size μοντέλα και επιχειρηματίες βρέθηκαν στο επίκεντρο, στο πολυτελές Mondrian Hotel.

Ανάμεσά τους, η ηθοποιός Saje Nicole που ήταν εκθαμβωτική με το μπικίνι της, αλλά και η 57χρονη Kathy Jacobs που αυτοσαρκάζεται στο Instagram ως «η γηραιότερη και πιο κοντή του Sports Illustrated».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie M (@natalinanoel)

Πλέον, το body positivity είναι η μεγαλύτερη τάση της μόδας. Αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. 

«Το Sports Illustrated Swimsuit συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την πολιτιστική συζήτηση γύρω από την ομορφιά, εξυμνώντας μία ποικιλόμορφη ομάδα γυναικών που περιλαμβάνει επαγγελματίες αθλήτριες, επιχειρηματίες, μοντέλα, μητέρες, ερασιτέχνες και διαγωνιζόμενες του Swim Search», ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Η ετήσια επίδειξη στο Miami που περιβάλλεται από απίστευτα αυθεντικές γυναίκες που μας εμπνέουν, έγινε το go-to show κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μαγιό».

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image
Δείτε ακόμη: Το σώμα 6 ηθοποιών πριν και μετά τους ρόλους τους ως υπερήρωες της Marvel

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr