REAL LIFE TRUE STORIES

Αν νομίζετε ότι ζηλεύετε, σκεφτείτε ότι η Priscilla Presley ακολουθούσε τον Elvis ακόμη και στον οδοντίατρο


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2021

Αν νομίζετε ότι ζηλεύετε, σκεφτείτε ότι η Priscilla Presley ακολουθούσε τον Elvis ακόμη και στον οδοντίατρο

Είναι ένα από τα πιο iconic ζευγάρια όλων των εποχών. Αντιμετώπισαν, όμως, πολλές δυσκολίες, όπως όλοι. Η σχέση του Elvis και της Priscilla Presley δεν ήταν ονειρεμένη, αλλά μάλλον τοξική.

Η ηθοποιός δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στη ζωή του Βασιλιά του Rock and Roll. Μιλώντας στο αμερικανικό People, εξήγησε πως «Θεέ μου, έπρεπε να τα μάθω όλα». Οι θαυμάστριές του σχημάτιζαν ουρές έξω από το σπίτι και τα ξενοδοχεία που έμεναν, δεν τους άφηναν καμία ιδιωτικότητα. Δε σέβονταν το δεσμό τους και η νεαρή ακόμη Priscilla προσπαθούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε.

«Ήμουν γαντζωμένη πάνω του, οπότε φοβόμουν να τον αφήσω να πάει κάπου μόνος. Πήγαινα μαζί του ακόμη και για να κάνει καθαρισμό δοντιών! Πάντα τον παρακολουθούσα γιατί ήξερα πως όλες οι γυναίκες του κόσμου τον ήθελαν», είπε.

Ο Elvis ήταν οξύθυμος. Ίσως λίγο παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Για παράδειγμα, «κάθε φορά που έβλεπε στην τηλεόραση κάποιον που δεν του άρεσε, έβγαζε το όπλο του και πυροβολούσε στον αέρα. Μετά, έλεγε στον πατέρα του να πάει να του αγοράσει μία καινούργια».

jenny.gr

Σήμερα, στα 76 της, η Priscilla αναγνωρίζει ότι ήταν υπερβολική. Τον γνώρισε όταν ήταν έφηβη ακόμη, πριν καν κλείσει τα 15. Εκείνος, ήταν ήδη star. Έχοντας κυκλοφορήσει τα hits Hound Dog και Don’t Be Cruel, ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητος. 

«Ήξερα πως έπρεπε να τον κρατήσω», θυμάται. «Ήθελα να πάω παντού μαζί του. Έκλαιγα όταν δεν ήμουν κοντά του».

Το 1963, οι γονείς της την άφησαν να μετακομίσει μαζί του. Είχαν έναν όρο, ωστόσο: Να μείνουν με τον πατέρα και τη μητριά του, σε ένα σπίτι περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από την έπαυλή του στο Graceland. Παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια μετά, όταν αυτός ήταν 32 κι εκείνη 21.

Σύζυγός του πια, η Priscilla ήθελε να τον φροντίζει διαρκώς. «Το λάτρευα αυτό. Ήθελα να είμαι τρυφερή, να τον ταΐζω. Είχαμε υποκοριστικά, επειδή πρέπει να έχεις τη δική σου γλώσσα όταν συναναστρέφεσαι με τόσους ανθρώπους. Ήταν μία ωραία ζωή. Ήταν διαφορετική, αλλά ήταν η δική μας».

jenny.gr

Μπορεί ο γάμος τους να μην κράτησε, αλλά δε θα έπαιρνε τίποτα πίσω, ακόμη κι αν είχε την ευκαιρία. «Αλήθεια μου λείπουν τα ωραία χρόνια. Όσο μεγαλώνεις, πάντα υπάρχουν φόβοι και ανασφάλειες», είπε. «Αλλά ωριμάζεις και τα καταλαβαίνεις όλα». 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη: 5 διάσημα ζευγάρια αποκαλύπτουν πώς πρωτογνωρίστηκαν

jenny.gr