REAL LIFE TRUE STORIES

Αυτό το απλό κόλπο στο iPhone κάνει τη μπαταρία να κρατά περισσότερο


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Αυτό το απλό κόλπο στο iPhone κάνει τη μπαταρία να κρατά περισσότερο
Μήπως η μπαταρία του κινητού σας εξαντλείται τελευταία, αμέσως;

Το χρησιμοποιούμε όλη μέρα για να κάνουμε τα πάντα. Να ενημερωνόμαστε, να τραβάμε φωτογραφίες, βίντεο, να παίζουμε παιχνίδια, να στέλνουμε μηνύματα, να μιλάμε με τις ώρες στην κάμερα. Η μπαταρία του όμως ποτέ δεν διαρκεί όσο θέλουμε.

Το παρακάτω απλό κόλπο όπως και μερικές ακόμη έξυπνες κινήσεις μπορούν να κάνουν τη μπαταρία του iPhone σας να κρατήσει περισσότερο ώστε να μην καταναλώνεται τόσο εύκολα και γρήγορα. Με την κυκλοφορία του iPhone 12, το μυστικό κρύβεται στο 5G και την εύκολη απενεργοποίησή του καθώς όταν είναι ανοιχτό ειδικά σε περιοχές που δεν πιάνει καλά, το μόνο που καταφέρνει, είναι να εξαντλεί γρήγορα τη μπαταρία του κινητού σας.

Μπορεί να προσφέρει υψηλή ταχύτητα internet αλλά όταν δεν πιάνει καλά, η διαρκής αναζήτηση σήματος καταστρέφει εύκολα τη μπαταρία γι' αυτό δεν έχετε παρά να πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού σας και να κλείσετε καλύτερα τις υπηρεσίες του.

Οι επόμενες έξυπνες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, είναι να τσεκάρετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία και να τις σβήσετε αν είναι περιττές και δεν τις χρησιμοποιείτε αλλά και να μειώσετε τον αριθμό των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε στην κλειδωμένη οθόνη του κινητού σας.

Επόμενο σημαντικό βήμα είναι να χαμηλώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης και να απενεργοποιήσετε τις συχνές τοποθεσίες, το Bluetooth αλλά και τις αυτόματες ενημερώσεις. Η μπαταρία του κινητού σας θα δείτε πως θα αρχίσει να εξαντλείται πιο αργά κι έτσι θα απολαμβάνετε καλύτερα τον χρόνο που θέλετε να αφιερώνετε στο κινητό σας κατά τη διάρκεια της μέρας.