REAL LIFE WHO

Η 52χρονη bodybuilder που έγινε φιναλίστ για το εξώφυλλο του Maxim


9 Οκτωβρίου 2018

cj.jpg

Η Corinne Jeppesen είναι 52 ετών, fitness model και στην τετράδα των φιναλίστ για το εξώφυλλο του Maxim. 

Η Jeppesen, η οποία μέχρι πρότινος καλλιεργούσε σπαράγγια στο Βόρειο Okanagan, αυτήν τη στιγμή ανταγωνίζεται κοπέλες με τα μισά της χρόνια για μια θέση στο εξώφυλλο του διεθνούς αντρικού περιοδικού. Η στροφή της στο bodybiulding ξεκίνησε όταν έκλεισε τα 50, γεγονός που λειτούργησε ως αφύπνιση στο μυαλό της. "Για 20 χρόνια, η δουλειά μου και οι ανάγκες των άλλων μπήκαν πάνω από τον εαυτό μου. Πήρα πολύ βάρος και άρχισα να νιωθω πολύ άβολα και πολύ δυστυχισμένη", λέει η Jeppesen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A year of changes, dedication and making new habits. 2 weeks out !

A post shared by Corinne Jeppesen (@c_fit50) on

H περίοδος της μεταμόρφωσής της δεν ήταν καθόλου εύκολη. "Η εμηνόπαυση αλλάζει τα πάντα σε μια γυναίκα. Ό,τι λειτουργούσε στα νεότερα χρόνια όταν ήθελες να χάσεις μερικά κιλά, τώρα δε λειτουργεί".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had the most amazing time on stage!

A post shared by Corinne Jeppesen (@c_fit50) on

Παρόλα αυτά, έμαθε να δουλεύει και αγάπησε το να βλέπει τα αποτελέσματα στο σώμα της. Τον Ιούνιο δήλωσε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό body building, κυρίως θέλοντας να ελέγξει τον εαυτό και την αυτοπειθαρχία της και να δει αν θα τα καταφέρει. Φίλοι της Jeppesen είδαν τις φωτογραφίες της από το διαγωνισμό και την ενθάρρυναν να κάνει αίτηση για το εξώφυλλο του Maxim. "Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής, αλλά χαίρομαι που το έκανα", δήλωσε η ίδια. "Συνειδητοποιώ ότι οι περιορισμοί μου είναι στο μυαλό μου".

Διαβάστε επίσης: Η 82χρονη fitness instructor που θα γίνει η έμπνευσή σου