REAL LIFE WHO

MLB: Για πρώτη φορά στην ιστορία, αποκλειστικά γυναίκες θα καλύψουν αγώνα baseball


The Jennettes

17 Ιουλίου 2021

MLB: Για πρώτη φορά στην ιστορία, αποκλειστικά γυναίκες θα καλύψουν αγώνα baseball

Για πρώτη φορά στην ιστορία του MLB, ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Baltimore Orioles και Tampa Bay Rays θα διεξαχθεί στον αέρα την Τρίτη, αποκλειστικά από γυναίκες, σύμφωνα με τους The New York Times

Η Melanie Newman, που μεταδίδει ραδιοφωνικά τους αγώνες των Orioles από την περασμένη χρονιά, θα παρουσιάσει ζωντανά τον φετινό αγώνα ενώ η αναλύτρια του baseball και αρθρογράφος στο MLB.com, Sarah Langs θα αναλύσει το παιχνίδι. Μεταξύ των γυναικών που θα διοργανώσουν και θα καλύψουν το αθλητικό γεγονός, είναι οι: Alanna Rizzo, Heidi Watney, Heidi Watney, Lauren Gardner. 

Η Gardner, που εργάζεται ως reporter στο MLB (Major League Baseball) και στο National Hockey League, δήλωσε πως αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τις γυναίκες, οι οποίες ωστόσο δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. 

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια, θεωρεί σχεδόν σουρεαλιστικό το γεγονός πως το όνομά της φιγουράρει δίπλα από τα ονόματα των πιο ταλαντούχων γυναικών. Η διάκριση ήρθε για μία ακόμη φορά για το γυναικείο φύλο και ανοίγει τον δρόμο για πολλές ακόμη σε κάθε τομέα στο μέλλον! 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Ideal/ Getty Images

TAGS