REAL LIFE WHO

Η απάντηση της Χάρις Αλεξίου όταν ο Παπακαλιάτης της πρότεινε να παίξει τη γιαγιά: «Μμμ… τη γιαγιά;»


JTeam

23 Μαρτίου 2023

Η απάντηση της Χάρις Αλεξίου όταν ο Παπακαλιάτης της πρότεινε να παίξει τη γιαγιά: «Μμμ… τη γιαγιά;»
«Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε», λέει η ηθοποιός, απευθυνόμενη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Πριν λίγες ημέρες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη για το Maestro που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του στo Netflix.

Αγαπήθηκε από την αρχή και πλέον προβάλλεται παγκοσμίως με ηθοποιούς και σκηνές να αποθεώνονται σε κάθε επεισόδιο. Η Χάρις Αλεξίου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, και μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την όμορφη συνεργασία και τα όσα βιώνει από την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το Maestro.

«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και αυτός που ήταν σαν να με περίμενε ότι θα δεχτώ.

Μου είπε θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν. Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι θέλω να κάνεις την γιαγιά. Μμμ… τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε.

Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν.

Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική.

Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Την χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον Maestro και εξακολουθούμε να την παίρνουμε.

Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή.

Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου. Ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου».

Δείτε το βίντεο της ανάρτησής της